Samlelån
uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%

1. HVILKE LÅN VIL DU GERNE SAMLE?

Låne/kredittype

Månedlig ydelse

Restgæld

I alt 0 kr.

I alt 0 kr.

Tilføj lån

2. ØNSKER DU AT LÅNE EKSTRA?

Indtast lånebeløb i kr.

3. TILPAS DIT SAMLELÅN

Indstil løbetiden og find den månedlige ydelse, der passer bedst til din økonomi.

24

144

 • Dit lån i alt

  0 kr.

 • DIN YDELSE PR. MD.

  0 kr

 • Du sparer pr. md.

  0 kr.

 • lånets løbetid

  0 mdr.

Ansøg her


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 - 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Hvor meget kan du samle?


Få et samlelån i Basisbank

Kom af med alle de dyre små lån og anden klatgæld ved at samle alle dine lån i ét enkelt lån hos Basisbank. Det giver både en lavere rente og et bedre overblik over din privatøkonomi. Ansøg om et samlelån nemt og enkelt. Det hele foregår online og tager kun få minutter.

Du kan samle smålån for helt op til 500.000 kr. i et enkelt samlelån hos Basisbank. Vælg en løbetid, der giver dig mere luft i økonomien, eller overvej eventuelt om du skal låne lidt ekstra ved samme lejlighed.

Vi foretager en kreditvurdering, og giver dig hurtigt svar på, om du kan få lånet.

Beregn samlelån her

Hvad koster et samlelån?


Et samlelån er et forbrugslån uden sikkerhed. Du betaler blot den månedlige ydelse, der dækker afdraget på lånet, renter og gebyrer.

Med kun ét lån i stedet for flere sparer du penge på en lavere rente og færre gebyrer.

Lad Basisbanks beregner give dig et indtryk af, hvad det koster dig med et samlelån, og hvor meget du sparer ved at samle dine lån hos os.Ansøg om Samlelån
Saml dine lån og spar penge


Hvordan ansøger du om et samlelån?


Ansøgningsprocessen for samlelån hos Basisbank er lige så hurtig og nem som ansøgning til et BILLÅN eller et hvilket som helt andet PRIVATLÅN. Log på med dit NemID og brug et par minutter online. Så får du på kort tid svar på, om du kan få dit lån. Ønsker du at forhøje låneansøgningen, så du låner flere penge, end du samler lån for, foregår det i samme proces.

Når du ansøger om et samlelån, oplyser du, hvilke eksisterende lån du ønsker at samle, og om du ønsker at låne ekstra. Du behøver ikke samle alle dine lån eller lægge alle dine andre bankaktiviteter over til Basisbank for at blive kunde hos os. Benyt dig af låneberegneren ovenfor og få et indtryk af, hvor meget du kan spare ved at samle dine lån hos os.Beregn dit Samlelån her

Kan alle ansøge om at samle lån?


Hvis du opfylder disse fire krav, kan du ansøge om samle lån hos os:

 • Du er minimum 18 år

 • Du har folkeregisteradresse i Danmark

 • Du har en fast indtægt

 • Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret


Vi laver i forbindelse med ansøgningen en samlet kreditvurdering af dig og din økonomi, så vi hurtigt kan give dig svar på din ansøgning om at samle dine lån hos os.

gå til Samlelån

Begreber du bør kende, når du opretter samlelån


Måske kender du allerede de centrale lånebegreber fra de eksisterende lån, som du ønsker at samle hos os. Alligevel vil vi gerne sikre os, at du kender til de mest grundlæggende lånebegreber. På den måde kan du bedre vurdere det lån, vi tilbyder dig.

 • Hvad er ÅOP?

  ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent”. Det er en procentsats, der angiver, hvor står en andel renter og gebyrer udgør af det beløb, du tilbagebetaler på dit lån hvert år. Jo lavere ÅOP, jo billigere bliver lånet for dig.

 • Hvad er hovedstol?

  Begrebet hovedstol dækker over lånebeløbet plus stiftelsesgebyr. Derfor er din hovedstol altid højere end det beløb, du har lånt.

 • Hvad er ydelse?

  Hver måned skal du betale en ydelse, når du optager et lån eller samler dine eksisterende lån i et samlelån. Din ydelse består af dit låneafdrag samt de renter og gebyrer, der er løbet på lånet.

 • Hvad er renter?

  Renten er den pris, du betaler for at låne et beløb hos Basisbank. Rentens størrelse beregnes som en procentsats at det beløb, du har lånt. Du betaler rente hver måned som en del af din ydelse.

 • Hvad er gebyrer?

  Gebyrer er udgifterne til det arbejde, vi udfører i forbindelse med oprettelsen og driften af dit lån. Gebyret har altid navn efter det, som det dækker for betalingen for. Så for stiftelsen af dit lån betaler du således et stiftelsesgebyr.

 • Hvad er løbetid?

  Den periode, hvor du har fået lov at afdrage dit lån over, hedder løbetiden. Det er i løbet af løbetiden, at du skal tilbagebetale lånebeløbet plus omkostninger. Har dit lån således en løbetid på 72 måneder, betyder det, at du har 72 måneder til at betale lånet tilbage.

 • Hvad er indfrielse?

  At indfri et lån betyder, at har betalt alt det, du skylder for lånet. Ordinær indfrielse betyder, at du har betalt inden for den aftalte løbetid. Hos Basisbank har du til enhver tid mulighed for at vælge det, der kaldes for ekstraordinær indfrielse. Det betyder, at du betaler dit lån ud før tid. Det koster dig ikke ekstra.

Derfor kan det betale sig at samle lån hos Basisbank


At samle lån i et samlelån hos Basisbank betaler sig på mange måder. Du får større økonomisk overskud i hverdagen og sparer en masse tid og besvær med at holde styr på at betale de forskellige lån tilbage.

Mentalt får du mere overskud, fordi et samlelån giver overblik, da du kun har et sted, du skal betale afdrag på lånet.

Økonomisk får du mere overskud, fordi du sandsynligvis kan få en lavere rente og slipper for at betale gebyrer flere gange for den samme tjeneste på flere forskellige lån.

Få styr på de små, dyre lån ved at samle alle dine lån i et samlelån hos Basisbank i dag. Ansøg online og spar penge.Ansøg om Samlelån her