Privatlån
uden sikkerhed


Debitorrente fra 4,95%Ansøg her


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 - 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 - 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 - 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 - 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Så meget kan du låne med et privatlån


Privatlån gør dine drømme til virkelighed

Privatlån er din mulighed for at finansiere dine drømme. Lån penge til et nyt køkken, til drømmebilen eller til det helt store bryllup. Du låner online hurtigt og nemt, og uden at stille sikkerhed.

Det er Basisbank, der sørger for det hele, så du kan have pengene på kontoen hurtigt, måske allerede i morgen. Brug for 50.000 kr. til det nye køkken, 250.000 kr. til drømmebilen eller 100.000 kr. til jeres livs bryllup?

Du bestemmer selv beløbet, når du ansøger om et privatlån hos Basisbank. Lånemulighederne ligger fra 30.000 kr. helt op til 500.000 kr.
Så det er kun din fantasi og økonomi, der sætter grænserne for, hvad der er muligt.Beregn dit Privatlån

Hvad betaler du for et privatlån?


Det beløb, du ønsker at låne, afgør, hvad du betaler for dit lån til det store bryllup eller til dit nye køkken.

Et privatlån vil koste dig lånebeløbet plus renter og gebyrer.

Basisbank kan regne det hele ud for dig, og du kan få et godt indtryk af dine udgifter med vores låneberegner.

Mange banker stiller krav om sikkerhed, når du ønsker at låne en større sum penge. Det betyder, at der skal oprettes et ejerpantebrev i fx din bolig eller bil svarende til det beløb, du ønsker at låne.


Ansøgningsprocessen for et privatlån.


Du behøver hverken afsætte meget tid eller tålmodighed til ansøgningsprocessen på et privatlån hos Basisbank. Hele processen foregår online.

Det eneste, du behøver at foretage dig, er at udfylde ansøgningen online og godkende med NemID. Så ordner vi resten.

Svaret på din låneansøgning får du næsten med det samme. Bliver du godkendt til lånet, står pengene på din konto inden for få dage – i nogle tilfælde endda samme dag. Så hurtig og nemt kan det gøres.

Ud over tid og besvær sparer du også penge, fordi du undgår udgifter til tinglysning på privatlånet.

Tinglysning er kun nødvendigt, når du låner med sikkerhed. Et privatlån hos Basisbank skal du ikke stille sikkerhed for, så derfor undgår du ekstra omkostninger til papirarbejdet.

Ansøg om Privatlån her

Penge på kontoen


Det er hurtigt og nemt at få et Privatlån

Basisbank har mange års erfaring i at låne penge ud online, og vi har automatiseret stort set hele låneprocessen.

Med et Privatlån har du penge på kontoen i løbet af få dage – og i mange tilfælde kan pengene stå på din konto allerede samme dag.

Beregn Privatlån her

Lån med fleksibilitet


Blandt boligejere er det populært at tage et realkreditlån i friværdien, hvis der er brug for lidt ekstra. Men det kan faktisk være en uforholdsmæssig dyr og ufleksibel løsning, hvis der er tale om beløb under 500.000 kr.

Selv om renteniveauet er lavt, vil der være stiftelsesomkostninger, bidrag og omkostninger til tinglysning af sikkerhed i boligen forbundet med lånet, uanset om der er tale om et fastforrentet obligationslån eller et flexlån.

Desuden kan du ikke indbetale ekstra på lånet eller opsige lånet i utide, uden at det medfører ekstra omkostninger.

Vælger du at låne penge med et Privatlån eller billån, kan du til enhver tid indfri lånet igen, når du ikke længere har brug for det - og det koster ikke ekstra.

Det giver dig en fleksibilitet og en frihed, som er svær at opnå med andre typer lån.

Gå til beregner

Det skal du opfylde for at få et privatlån


Hvis du ønsker at ansøge om et privatlån hos Basisbank, skal du opfylde disse fire standardkrav:

 • Du skal være over 18 år

 • Du skal have bopæl i Danmark

 • Du skal have en fast indkomst

 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Når du ansøger, kreditvurderer vi dig ud fra de oplysninger, du har givet os adgang til via dit NemID.

Derfor kan vi give dig hurtigt svar på, om du kan få lånet, samt nemt indsætte lånebeløbet til dig på din NemKonto.

Ansøg om Privatlån

Begreber, du bør kende, når du ansøger om privatlån


Inden du ansøger om et privatlån, er det vigtigt, at du kender til de begreber, der beskriver et lån: ÅOP, hovedstol, ydelse, rente, gebyr, løbetid og indfrielse.

Læs mere om dem her:

 • Det betyder ÅOP

  Forkortelsen ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent”, og handler om, hvad du betaler for at låne. ÅOP angiver hvor stor en procentdel renter, gebyrer, stiftelsesomkostninger m.m. udgør af det beløb, du betaler tilbage på lånet i løbet af et år. Derfor er ÅOP et godt sammenligningsgrundlag for andre lån med samme lånebeløb, løbetid og tilbagebetalingsmetode.

 • Det betyder hovedstol

  Det beløb, du ansøger om at låne, medfører nogle omkostninger i forbindelse med stiftelse af lånet. Lånebeløbet samt disse omkostninger kaldes samlet for lånets hovedstol. Hovedstolen er derfor altid højere end det beløb, du har ansøgt om at låne.

 • Det betyder ydelse

  De penge, du skal afbetale hver måned, kaldes for ydelsen på lånet. Ydelsen betales hver måned og inkluderer en bid af det beløb, du har lånt, plus de renter og gebyrer, der månedsvis løber på.

 • Det betyder renter

  Det lån, du optager, koster en procentdel af lånet i rente. Renter er således den pris, du betaler Basisbank for at låne dig pengene. Du betaler rente som en del af din månedlige ydelse.

 • Det betyder gebyrer

  En tjeneste, som du får – eksempelvis stiftelsen af dit lån – betaler du en pris for. Den pris i forbindelse med et lån kaldes for et gebyr. Gebyrer tager ofte navn efter indholdet – gebyret for stiftelsen af dit lån hedder således et stiftelsesgebyr.

 • Det betyder løbetid

  Løbetid betyder den tid, dit lån løber over – altså, hvor længe der går, før det er betalt tilbage. Hvis du har en tilbagebetalingsaftale, der siger, at dit lån har en løbetid på 36 måneder, betyder det, at lånet forventes tilbagebetalt i løbet af 36 måneder.

 • Det betyder indfrielse

  Når du har betalt alt, hvad du skylder, tilbage på et lån – har du indfriet lånet. En ordinær indfrielse betyder, at du har betalt tilbage inden for den aftalte tid. En ekstraordinær indfrielse betyder, at du har betalt tilbage før tid. Har du mulighed for det, betaler det sig altid. Ønsker du at betale tilbage før tid hos Basisbank, koster det dig ikke ekstra.

Hvorfor optage et privatlån hos Basisbank?Online-lån er hurtigt og nemt. Hos Basisbank tager det ikke lang tid at få et privatlån. Har du lån i forvejen, kan du også nemt samle dine smålån i ét SAMLELÅN.

Det giver dig bedre overblik over din økonomi og sandsynligvis en lavere rente. Men det er ikke den eneste grund til, at det kan betale sig at optage lån hos Basisbank.

Som Danmarks første rendyrkede internetbank tilbyder vi lån helt op til 500.000 kr. uden sikkerhed. Vi kræver ikke, at du samler anden bankaktivitet hos os, og så foregår det hele online ved hjælp af dit NemID og nogle få klik. Resten sørger Basisbank for.

Al dokumenthåndtering varetages af Basisbank. Du kan bare læne dig tilbage og vente på din godkendelse, og at pengene kommer ind på kontoen.

Vælger du at indfri dit lån før tid, koster det dig naturligvis heller ikke ekstra. Hos Basisbank er vi eksperter i at udlåne penge – og vi gør det med glæde.

Ansøg om Privatlån her