Store planer?

Lån op til 500.000 kr.

Privatlån


Debitorrente 4,95 – 19,95%


30.000

500.000

12

180Ansøg her


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 - 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 - 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 - 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 - 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

PRIVATLÅN – LÅN TIL DET HELE


Kitchen

Privatlån er til dig, der vil have et hurtigt, nemt og fleksibelt lån til en god pris.

Vi kunne også have valgt at kalde det et køkkenlån, ferielån, carportlån eller må-jeg-ikke-nok-få-en-hest-lån.

Mulighederne er uendelige, for med et Privatlån er det helt op til dig, hvad pengene skal bruges til. Og da du kan låne fra 30.000 og op til 500.000 kr., er mulighederne mange.

Lån uden sikkerhed


Mange banker stiller krav om sikkerhed, når du ønsker at låne en større sum penge. Det betyder, at der skal oprettes et ejerpantebrev i fx din bolig eller bil svarende til det beløb, du ønsker at låne. Det giver banken en ekstra sikkerhed for at få sine penge igen.

Et ejerpantebrev skal tinglyses for at være gyldigt, og det koster et tinglysningsgebyr, der hurtigt kan løbe op i mange tusind kroner.

Med et Privatlån kan du låne penge uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Det gør det enklere og hurtigere at låne, og desuden sparer det dig også for en masse omkostninger til dokumenthåndtering og tinglysning af sikkerhed (ejerpantebrev i din bolig, bil eller lignende).

Har du brug for det, tilbyder vi også Billån uden sikkerhed..

Ansøg om Privatlån her

Hurtigt og nemt


Når du låner penge med et Privatlån, foregår alt online.
Det vil sige, at du ikke behøver booke tid hos en bankrådgiver, finde en masse gamle lønsedler og årsopgørelser frem - eller vente flere uger på at få svar.

Har du et par minutter og dit NemID klar, så sørger vi for resten.

Ansøg om Privatlån her
Nemt og hurtigt

Penge på kontoen


Penge paa kontoen

Basisbank har mange års erfaring i at låne penge ud online, og vi har automatiseret stort set hele låneprocessen.

Med et Privatlån har du penge på kontoen i løbet af få dage – og i mange tilfælde kan pengene stå på din konto allerede samme dag.

Ansøg om Privatlån her

Lån med fleksibilitet

Lån med fleksibilitet


Blandt boligejere er det populært at tage et realkreditlån i friværdien, hvis der er brug for lidt ekstra. Men det kan faktisk være en uforholdsmæssig dyr og ufleksibel løsning, hvis der er tale om beløb under 500.000 kr.

Selv om renteniveauet er lavt, vil der være stiftelsesomkostninger, bidrag og omkostninger til tinglysning af sikkerhed i boligen forbundet med lånet, uanset om der er tale om et fastforrentet obligationslån eller et flexlån.

Desuden kan du ikke indbetale ekstra på lånet eller opsige lånet i utide, uden at det medfører ekstra omkostninger.

Vælger du at låne penge med et Privatlån eller Billån, kan du til enhver tid indfri lånet igen, når du ikke længere har brug for det - og det koster ikke ekstra. Det giver dig en fleksibilitet og en frihed, som er svær at opnå med andre typer lån.

Ansøg om Privatlån her