privatlån hos basisbank

attraktiv rente

få svar med det samme

nemt og sikkert

EN BANK – MANGE MULIGHEDER

Mød os på Trustpilot

LÅN TIL DINE DRØMME

Gør dine drømme mulige i dag

Med et Privatlån kan du få råd til dine drømme. Lån til boligrenovering, ny bil eller det helt store bryllup?
Vores ansøgningsproces er nem, hurtig og sikker – og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Få et uforpligtende tilbud i dag.

• Lån mellem 30.000 – 500.000 kr.
• Debitorrente 4,95 – 15,95%
• Få svar med det samme

Fordelene ved et privatlån hos basisBank

Med et privatlån kan du låne til både store og små drømme – en ny cykel, møbler eller et renoveringsprojekt?
Dine muligheder er mange.

• Din ansøgning er ikke bindende
• Du bestemmer selv hvad pengene skal bruges til
• Du kan tilpasse beløb og løbetid efter dit behov

Fordele ved et privatlån
Previous
Next
Previous
Next

Basisbank har hjulpet over
100.000 kunder med deres drømme

Vi har mere end 20 års erfaring som udbyder af Privatlån i Danmark, og vi har hjulpet over 100.000 kunder med at få råd til dét, de drømmer om. Vores ansøgningsproces er nem, hurtig og overskuelig, da vi mener, at det skal være enkelt at låne penge.
Dét mener vi giver tilfredse kunder.

privatlån hos basisbank

Privatlån er din mulighed for at finansiere dine drømme. Lån penge til et nyt køkken, til drømmebilen eller til det helt store bryllup. Du låner online hurtigt og nemt, og uden at stille sikkerhed.

Det er Basisbank, der sørger for det hele, så du kan have pengene på kontoen hurtigt, måske allerede i morgen. Brug for 50.000 kr. til det nye køkken, 250.000 kr. til drømmebilen eller 100.000 kr. til jeres livs bryllup?

Du bestemmer selv beløbet, når du ansøger om et privatlån hos Basisbank. Lånemulighederne ligger fra 30.000 kr. helt op til 500.000 kr.
Så det er kun din fantasi og økonomi, der sætter grænserne for, hvad der er muligt.

Det beløb, du ønsker at låne, afgør, hvad du betaler for dit lån til det store bryllup eller til dit nye køkken.

Et privatlån vil koste dig lånebeløbet plus renter og gebyrer.

Basisbank kan regne det hele ud for dig, og du kan få et godt indtryk af dine udgifter med vores LÅNEBEREGNER.

Mange banker stiller krav om sikkerhed, når du ønsker at låne en større sum penge. Det betyder, at der skal oprettes et ejerpantebrev i fx din bolig eller bil svarende til det beløb, du ønsker at låne.

Du behøver hverken afsætte meget tid eller tålmodighed til ansøgningsprocessen på et privatlån hos Basisbank. Hele processen foregår online.

Du skal have dit NemID ved hånden, vælge lånebeløb og løbetid på lånet. I ansøgningsprocessen giver du adgang til eSkat, så vi kan indhente dine oplysninger. Herefter vil du blive præsenteret for et budget, vi har udarbejdet for dig, hvor du kan rette og tilføje oplysninger. Til sidst vil vi bede om at få tilsendt dokumentation på dine udgifter.

Svaret på din låneansøgning får du næsten med det samme. Bliver du godkendt til lånet, står pengene på din konto inden for få dage – i nogle tilfælde endda samme dag. Så hurtig og nemt kan det gøres.
Ud over tid og besvær sparer du også penge, fordi du undgår udgifter til tinglysning på privatlånet.

Tinglysning er kun nødvendigt, når du låner med sikkerhed. Et privatlån hos Basisbank skal du ikke stille sikkerhed for, så derfor undgår du ekstra omkostninger til papirarbejdet.

Basisbank har mange års erfaring i at låne penge ud online, og vi har automatiseret stort set hele låneprocessen.

Med et Privatlån har du penge på kontoen i løbet af få dage – og i mange tilfælde kan pengene stå på din konto allerede samme dag.

Blandt boligejere er det populært at tage et realkreditlån i friværdien, hvis der er brug for lidt ekstra. Men det kan faktisk være en uforholdsmæssig dyr og ufleksibel løsning, hvis der er tale om beløb under 500.000 kr.

Selv om renteniveauet er lavt, vil der være stiftelsesomkostninger, bidrag og omkostninger til tinglysning af sikkerhed i boligen forbundet med lånet, uanset om der er tale om et fastforrentet obligationslån eller et flexlån.

Desuden kan du ikke indbetale ekstra på lånet eller opsige lånet i utide, uden at det medfører ekstra omkostninger.
Vælger du at låne penge med et Privatlån eller billån, kan du til enhver tid indfri lånet igen, når du ikke længere har brug for det – og det koster ikke ekstra.

Det giver dig en fleksibilitet og en frihed, som er svær at opnå med andre typer lån.

Hvis du ønsker at ansøge om et privatlån hos Basisbank, skal du opfylde disse fire standardkrav:

• Du skal være over 18 år
• Du skal have bopæl i Danmark
• Du skal have en fast indkomst
• Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Når du ansøger, kreditvurderer vi dig ud fra de oplysninger, du har givet os adgang til via dit NemID og dokumentation, du har indsendt.
Derfor kan vi give dig hurtigt svar på, om du kan få lånet, samt nemt indsætte lånebeløbet til dig på din NemKonto.

Inden du ansøger om et privatlån, er det vigtigt, at du kender til de begreber, der beskriver et lån: ÅOP, hovedstol, ydelse, rente, gebyr, løbetid og indfrielse.
Læs mere om dem her:

Det betyder ÅOP
Forkortelsen ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent”, og handler om, hvad du betaler for at låne. ÅOP angiver hvor stor en procentdel renter, gebyrer, stiftelsesomkostninger m.m. udgør af det beløb, du betaler tilbage på lånet i løbet af et år. Derfor er ÅOP et godt sammenligningsgrundlag for andre lån med samme lånebeløb, løbetid og tilbagebetalingsmetode.

Det betyder hovedstol
Det beløb, du ansøger om at låne, medfører nogle omkostninger i forbindelse med stiftelse af lånet. Lånebeløbet samt disse omkostninger kaldes samlet for lånets hovedstol. Hovedstolen er derfor altid højere end det beløb, du har ansøgt om at låne.

Det betyder ydelse
De penge, du skal afbetale hver måned, kaldes for ydelsen på lånet. Ydelsen betales hver måned og inkluderer en bid af det beløb, du har lånt, plus de renter og gebyrer, der månedsvis løber på.

Det betyder renter
Det lån, du optager, koster en procentdel af lånet i rente. Renter er således den pris, du betaler Basisbank for at låne dig pengene. Du betaler rente som en del af din månedlige ydelse.

Det betyder gebyrer
En tjeneste, som du får – eksempelvis stiftelsen af dit lån – betaler du en pris for. Den pris i forbindelse med et lån kaldes for et gebyr. Gebyrer tager ofte navn efter indholdet – gebyret for stiftelsen af dit lån hedder således et stiftelsesgebyr.

Det betyder løbetid
Løbetid betyder den tid, dit lån løber over – altså, hvor længe der går, før det er betalt tilbage. Hvis du har en tilbagebetalingsaftale, der siger, at dit lån har en løbetid på 36 måneder, betyder det, at lånet forventes tilbagebetalt i løbet af 36 måneder.

Det betyder indfrielse
Når du har betalt alt, hvad du skylder, tilbage på et lån – har du indfriet lånet. En ordinær indfrielse betyder, at du har betalt tilbage inden for den aftalte tid. En ekstraordinær indfrielse betyder, at du har betalt tilbage før tid. Har du mulighed for det, betaler det sig altid. Ønsker du at betale tilbage før tid hos Basisbank, koster det dig ikke ekstra.

Online-lån er hurtigt og nemt. Hos Basisbank tager det ikke lang tid at få et privatlån. Har du lån i forvejen, kan du også nemt samle dine smålån i ét SAMLELÅN.

Det giver dig bedre overblik over din økonomi og sandsynligvis en lavere rente. Men det er ikke den eneste grund til, at det kan betale sig at optage lån hos Basisbank.

Som Danmarks første rendyrkede internetbank tilbyder vi lån helt op til 500.000 kr. uden sikkerhed. Vi kræver ikke, at du samler anden bankaktivitet hos os – også foregår det hele online.

Vælger du at indfri dit lån før tid, koster det dig naturligvis heller ikke ekstra. Hos Basisbank er vi eksperter i at udlåne penge – og vi gør det med glæde.

Vi tilbyder en række forskellige lån hos Basisbank. Ud over Basisbank Privatlån så kan du også låne til at renovere din bolig med vores byggelån, hvis du ønsker et nyt badeværelse, energioptimerede vinduer, nyt tag – eller måske noget helt andet? Fordelen ved vores ombygningslån er, at dine muligheder er ubegrænsede – du kan låne til lige dét, du ønsker at renovere i din bolig. Med vores ombygningslån får du en fleksibel afdragsordning, hvor du selv kan tilpasse løbetiden og lånets størrelse, så det passer til din økonomi.

Vi tilbyder også Basisbank Billån, hvor du ikke skal lægge penge til en udbetaling eller betale for en tinglysning, da vi mener, at det skal være nemt og enkelt at låne til en ny bil. Med vores billån kan du have pengene på din NemKonto samme dag, så du kan få købt den drømmebil, du har udset dig. Med Basisbank Billån får du et lån uden udbetaling, ingen tinglysning og kort ventetid.

Hos Basisbank har du også mulighed for at få et bedre overblik over din økonomi med Basisbank Samlelån. Vi tilbyder muligheden for at samle dine forskellige lån i ét lån. Det kan give mere luft i økonomien, og du sparer penge hver måned, da du kun skal betale gebyr ét sted. Penge, som du kan bruge på andre ting og fornøjelser i din hverdag. Vi skal bare vide hvilke lån, du gerne vil sammenlægge også sørger vi for resten. Og du kan samtidig låne lidt ekstra oveni – til en forlænget weekend, nyt hobbudstyr eller noget helt tredje? Det er helt op til dig.

Er du på udkig efter en kolonihave? Så kan vi hjælpe dig med finansieringen. Der er flere fordele med Basisbank Kolonihavelån. Hos Basisbank har du mulighed for selv at bestemme, hvor mange måneder lånet skal være og du skal ikke betale for tinglysning. Vi stiller heller ikke krav om sikkerhed for kolonihavelånet. Det betyder, at vores behandlingstid er kort, og pengene bliver udbetalt til din NemKonto få timer efter at lånet er godkendt.

Har du din næste drømmerejse i tankerne, men måske forhindrer økonomien dig i at få bestilt rejsen? Med Basisbank Ferielån kan du beregne, hvor meget du skal betale hver måned for at købe din drømmerejse. Fordelen ved vores rejselån er, at du selv kan tilpasse hvor mange måneder, lånet skal strække sig over. Jo flere måneder du vælger, jo lavere bliver den månedlige ydelse. Det behøver slet ikke at koste så meget om måneden at få råd til drømmerejsen. Du kan beregne dit ferielån her – og du får svar på få minutter. Når dit ferielån er godkendt, udbetaler vi pengene til din NemKonto inden for få timer. Også kan du få booket din drømmerejse allerede i dag.

Dine lånemulighed er mange hos Basisbank. Hvis du er i tvivl noget, så tøv ikke med at kontakte os på 70 22 09 29 eller skriv til kontakt@basisbank.dk, så kan vi hjælpe dig med dine spørgsmål.

Privatlån hos Basisbank
Læs mere om Samlelån

Vi har hjulpet flere tusinde kunder med at få styr på deres økonomi med et samlelån – skal vi også hjælpe dig? Beregn her, hvad du kan spare om måneden med Basisbank Samlelån

Vi har hjulpet flere tusinde kunder med at få styr på deres økonomi med et samlelån – skal vi også hjælpe dig? Beregn her, hvad du kan spare om måneden med Basisbank Samlelån.

Basisbank Billån

Er det blevet tid til at udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Med et Basisbank Billån kan du få råd til den bil, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med bilfinansieringen.

Er det blevet tid til at udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Med et Basisbank Billån kan du få råd til den bil, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med bilfinansieringen.

Ferielån artikel

Vidste du, at du med Basisbank Ferielån har mulighed for at tilpasse lånet, så det passer lige præcis til din økonomi? Måske koster din drømmerejse ikke så meget som du tror. Prøv vores beregner her.

Vidste du, at du med Basisbank Ferielån har mulighed for at tilpasse lånet, så det passer lige præcis til din økonomi? Måske koster din drømmerejse ikke så meget som du tror. Prøv vores beregner her.

Læs mere om bolig og renovering

Danskerne renoverer deres boliger som aldrig før. Går du også drømmer om at renovere din bolig? Vi har hjulpet mange kunder med at finansiere deres boligrenoveringsprojekter – skal vi også hjælpe dig? Få et uforpligtende tilbud tilsendt i dag.

Danskerne renoverer deres boliger som aldrig før. Går du også drømmer om at renovere din bolig? Vi har hjulpet mange kunder med at finansiere deres boligrenoveringsprojekter – skal vi også hjælpe dig? Få et uforpligtende tilbud tilsendt i dag.

kontakt os

Kontakt Basisbank

basisbank A/s

Park Allé 295
2605 Brøndby
CVR 25213483

kundeservice

Du kan altid skrive til os
kontakt@basisbank.dk

Bankafdelingen
mandag til fredag 10.00 – 12.00

Forbrugslån
mandag til fredag 9.00 – 16.00

finansiering til detailhandel