Bliv godt kørende

Lån op til 500.000 kr.


MC-lån
uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%
Ansøg her


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 - 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Få større frihed på landevejen


Få større frihed på landevejen

Med et lån til din nye MC kan du realisere dine drømme om mere frihed på vejen, mere nærhed med naturen, bedre fornemmelse af farten og en nemmere og hurtigere tur gennem morgentrafikken. Start turen med at udfylde vores MC låne-beregner og læs mere om, hvordan du finder det bedste og billigste MC-lån her.

Skal du have finansieret din nye motorcykel, er et MC-lån den oplagte måde at gøre det på. Men hvordan finder du den billigste og mest fleksible finansiering? Køber du motorcyklen hos en forhandler, vil denne oftest have et tilbud på finansieringen klar. Det gør det nemt og enkelt for dig, fordi du så kan klare det hele i en og samme arbejdsgang. Og så slipper du for at skulle bøvle med låneansøgninger og alt muligt andet besværligt omkring lånet. For det klarer forhandleren for dig.Ansøg om MC-lån her

Tjek altid dine lånemuligheder til MC selv


Men det lånetilbud, som MC-forhandleren tilbyder, tjener han naturligvis penge på at formidle til dig. De penge er der kun en til at betale, og det er dig!

Derfor vil du ofte opleve, at du nemt kan finde en billigere finansiering, ved selv at ansøge om et lån til din MC. Også selv om du ansøger hos nøjagtig den samme låneudbyder, som forhandleren formidler lån for.

Beregn MC-lån her
Tjek dine lånemuligheder selv

Banken er sikkert de første, du spørger


I din jagt på et billigere alternativ til forhandlerens MC-lån, er banken sikkert det første sted, du spørger. Her tilbyder de fleste banker et lån til MC på samme vilkår og nogenlunde samme renteniveau, som når du vil låne til en bil. Banken vil samtidig kræve sikkerhed for lånet i din motorcykel.

Det betyder, at lånet er øremærket til motorcyklen, så du f.eks. ikke kan bruge nogle af pengene på noget andet. Samtidig kommer de, og tager motorcyklen, hvis du ikke kan betale dine afdrag. Desuden har banken også en forventning om, at du selv kan stille med en del af pengene til motorcyklen. Oftest kræver det faktisk, at du stiller med minimum 20 % af finansieringen af motorcyklen med dine egne penge, for at du kan få den billigste rente på dit lån til den.

Du kan også lade være med at stille med en udbetaling. Men så bliver renten meget højere.

Medmindre banken kender dig og din økonomi rigtigt godt, skal du også forvente, at du skal komme med et opdateret privatbudget. Det skal dokumentere, at du har råd til afdragene på din motorcykel. Endelig tager sagsbehandlingen af sådan et lån oftest flere dage, ja, måske endda uger. Især hvis motorcyklen hører til en af de dyrere mærker og modeller. Så skal lånet nemlig godkendes af flere uafhængige instanser i banken.

Det er surt, hvis det er forhandlerens sidste eksemplar af den nyeste model på tilbud – eller du endelig har fundet din drømmemotorcykel brugt et sted.

Beregn her

Lånemuligheder på nettet


Har du alligevel ikke til udbetalingen på din nye MC, vil du tit kunne få et lån til motorcyklen lige så billigt hos låneudbyderne på nettet. F.eks. hos os i Basisbank. Vi er en 100 % internetbaseret bank, der har drevet bankforretning på nettet siden år 2000.

Vi tilbyder alt lige fra billån over privatlån og til forskellige former for opsparing og investering. Vi tilbyder privatlån på mellem 30.000 og 500.000 kroner, som du er frit stillet til at bruge, som du vil. Vi spørger dig ganske vist om, hvad du skal bruge pengene til, når du søger om lånet.

Det gør vi blandt andet fordi, vi så kan tilbyde dig det mest fordelagtige lån. Renten på lånet ligger oftest på niveau med den, du kan få hos banken, hvis du ikke har til udbetalingen på din MC. Men til gengæld skal du hverken stille sikkerhed for lånet eller komme med et budget. Samtidig er pengene du låner ikke øremærket til motorcyklen.


Du kan sagtens låne lidt ekstra, så der også kan blive til en ordentlig køredragt i læder, et par gode handsker og en god hjelm. Eller en ny carport, du kan sætte din motorcykel i. Eller til et nyt køkken eller noget helt fjerde, du også har brug for.

Det eneste vi kræver, for at du kan låne til din nye MC hos os, er at du:

  • Er fyldt 18 år og ikke er umyndiggjort

  • Du har fast bopæl her i landet

  • Du har en fast indkomst

  • Du ikke er registreret som dårlig betaler

Kan du nikke ja til hver af disse spørgsmål, kan du ansøge om din MC-lån med det samme ved hjælp af låneberegneren øverst på siden.Beregn dit MC-lån her

Hurtigt svar og hurtig overførsel af pengeneNaturligvis skal du ikke kun nøjes med at undersøge lånemulighederne hos os. Der findes mange andre udbydere af forbrugslån på nettet. Derfor er det en god idé at tjekke i hvert fald 2-3 andre udbydere, før du vælger, hvem du vil låne til din MC hos.

Her er det vigtigt, at du bruger ÅOP-værdien på lånet, når du sammenligner to eller flere låneudbydere med hinanden. Den står altid med småt nede under låneberegneren. ÅOP-værdien betegner, hvor store de Årlige Omkostninger i Procent er på lånet. Altså hvor stor en andel af dit årlige afdrag på lånet, der går til renter og gebyrer hos låneudbyderen.

ÅOP er med andre ord en slags kilopris på lånet. ÅOP-værdien virker dog kun som sammenligningsgrundlag, hvis du har valgt nøjagtigt samme lånebeløb og samme løbetid hos alle de udbydere, du sammenligner.

Har du husket det, vil den låneudbyder, som kan tilbyde den laveste ÅOP-procent, være den billigste at låne hos.Ansøg om lån her

Nu er der jo også andre låneudbydere på nettetSelvom Basisbank er Danmarks første rendyrkede internetbank, så kræver vi ikke – som banker normalt gør – at du samler alle dine lån og din bankforretning hos os.

Når du vælger at tage et MC-lån hos Basisbank, er der ikke andre krav. Har du flere lån, har du dog muligheden for at optage et SAMLELÅN, så du kan spare på låneomkostningerne og få overblik.

Hos os behøver du ikke booke tid til et møde, og du undgår at skulle bruge tid og energi på at grave gamle lønsedler, årsopgørelser og andre dokumenter frem. Når du vælger at tage dit MC-lån hos Basisbank, behøver du ikke andet end dit NemID og et par klik online.

Vi ønsker at spare dig for en masse besvær og sørge for, at dit lån står på din konto inden for få dage – måske allerede i dag. Og så kan du naturligvis indfri dit lån når som helst uden ekstra omkostninger. Sæt speederen i bund med det billigste MC-lån fra Basisbank.Ansøg om MC-lån her

Kom ud og mærk farten og naturenKom ud og mærk farten

Vil du tjekke, hvad et MC-lån koster hos os?
Så prøv låneberegneren øverst på siden og få svar med det samme. Udfylder du resten af ansøgningen og sender den ind, har du hurtigt svar og pengene hurtig ind å kontoen.

Så kan du snart komme ud og mærke farten og naturen på din nye motorcykel.

Ansøg om MC-lån her