Lån til tandlæge

op til 500.000 kr.

Privatlån – op til
500.000 kr. uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


Tilskud til tandlægen fra Danmark


Et lån til at komme til tandlægen kan være en nødvendighed. For i modsætning til andre behandlingsformer er der en ikke uvæsentlig egenbetaling, så snart den er galt med tænderne. Det kan blive dyrt – meget dyrt. Ansøg om et lån til tandlægen ved hjælp af vores låneberegner, og læs mere om, hvad du skal overveje, hvis du vil låne til din tandbehandling.

Skal du til lægen eller behandles på sygehuset, koster det dig ikke noget. Og skal du til f.eks. fysioterapeut eller fodspecialist, er der en beskeden egenbetaling. Men så snart den er gal med tænderne, koster det hurtigt det hvide ud af øjnene. Især hvis det bliver lidt mere avanceret, end bare at skulle have lavet et hul i en tand.

Der er selvfølgelig den mulighed, at du kan få tilskud til din tandlægebehandling fra Sygeforsikringen Danmark. De giver et ret pænt tilskud til tandlægebehandlinger – også de mere kostbare af slagsen.

Men har du aldrig bekymret dig om dit helbred før, har du sandsynligvis ikke fået meldt dig ind i Danmark. Det kræver det, hvis du skal have tilskud fra dem – og da du ikke kan melde dig ind med tilbagevirkende kraft, kan de ikke hjælpe dig, når du lige pludselig en dag står foran en dyr og måske akut tandlægebehandling.

Ansøg om Privatlån her

Lån til tandlæge i banken


Så er der selvfølgelig også banken.

Vi er mange, der har lært fra barnsben, at det er billigst at låne i banken. Men lige når det kommer til et tandlæge-lån, har banken ikke rigtig nogle særlige låntyper, der giver dig et fordelagtigt lån til tandlægeregningen.

Det eneste banken kan tilbyde i den slags situationer, er et decideret forbrugslån.

Den type lån kan du oftest få til både en lavere rente og på mere fordelagtige vilkår andre steder.

Ansøg om Privatlån her

Særlige tandlægelån


På nettet kan du også finde særlige tandlægelån. De popper op med reklamer i søgeresultaterne.

Derfor kan de virke meget tillokkende, når du står der i nødens stund, og bare gerne vil have en ende på smerterne.

Men renten ikke særlig gunstig. Så selv om lånet er målrettet tandbehandlinger, kan det nemt komme til at koste dig unødigt mange penge at låne til behandlingen hos disse låneudbydere.

Ansøg om Privatlån her

Lån til tandlægen hos traditionelle låneudbydere


Så selv om det kan være svært i situationen – og tandlægen måske anbefaler de særlige tandlægelån – kan du spare mange renteudgifter på dit tandlægelån, ved at undersøge lånemulighederne hos de mere traditionelle låneudbydere på nettet. Dem, hvor du også ville låne til f.eks. en ny bil, et nyt køkken eller en rejse.

Sådan en låneudbyder er Basisbank. Vi har drevet bankforretninger på nettet siden år 2000, og er en 100 % internetbaseret bank. Udover privat- og samlelån kan du således også få finansieret din nye bil eller oprette en helt almindelig budgetkonto med betalingskort hos os.

Vi tilbyder lån på mellem 30.000 og 500.000 kroner. Så lige så snart det bliver en mere avanceret og omfattende tandbehandling, f.eks. implantater, tandregulering, protesearbejde eller lignende, kan du låne til det hos os.Ansøg om Privatlån her

Få hurtigt svar


Selve ansøgningsprocessen er nem og du får hurtigt svar. Bare vælg det beløb, du skal låne til tandlægeregningen i låneberegneren øverst på siden. Vælg derefter hvor mange måneder, du ønsker at betale tilbage over. Når du har fundet en løbetid, der giver dig en overkommelig månedlig ydelse, klikker du på Ansøg her-knappen. Udfyld derefter et par yderligere spørgsmål, og underskriv låneansøgningen med dit NemID.

Så får du svar på, om vi kan bevillige dig et lån til tandlægen i løbet af maksimalt 10-15 minutter inden for vores åbningstid.

For at vi kan behandle din låneansøgning, kræver det dog, at du som minimum:

  • er over 18 år og ikke umyndiggjort

  • Har fast bopæl her i landet

  • Har en fast indkomst

Samt at du ikke er registreret som dårlig betaler hos Experian (RKI) eller Debitor Registeret.

Ansøg om Privatlån her

Lån til tandlæge trods RKI-registrering


Skulle du være registreret som dårlig betaler hos et af kreditoplysningsbureauerne, kan du logge ind på deres hjemmeside og få en oversigt over, hvad det er, du er registreret for.

Kontakter du dine kreditorer, betaler udeståendet, eller indgår en afdragsordning, kan du efterfølgende bede om at få slettet registreringen.

Ansøg om Privatlån her

Du har pengene til tandlægen hurtigt på kontoen


Kan vi bevillige dig lånet til din tandbehandling, kan du have det på kontoen i løbet af en times tid efter du har underskrevet lånedokumenterne med dit NemID.

Vi anbefaler dog altid, at du først gennemlæser låneaftalen nøje for at undgå overraskelser eller misforståelser.

Ansøg om Privatlån her
Privatlån gør dine drømme til virkelighed

Er vi så de billigste at optage tandlægelån hos?


Der er mange andre end Basisbank, som tilbyder privatlån på nettet. Derfor anbefaler vi, at du altid undersøger, hvad du kan få lånet til hos to-tre andre låneudbydere, inden du beslutter dig for, hvem du skal låne hos.

Den eneste retvisende måde at sammenligne to eller flere lån med samme lånebeløb og løbetid, er ved at kigge på den såkaldte ÅOP-værdi. Den angiver, hvor høj de Årlige Omkostninger i Procent er på lånet hos den enkelte låneudbyder.

Altså, hvor høj en procentdel af det beløb, du betaler tilbage på lånet over et år, der går til renter og gebyrer hos låneudbyderen.

Den låneudbyder, der har den laveste ÅOP-værdi, er den, der er billigst at låne til tandlægen hos.

Ansøg om Privatlån her

Lån til tandlægen hos Basisbank


Lån til tandlægen hos Basisbank

Vil du se, hvad du kan få et lån til tandlægen for hos os i Basisbank? Så rul op til toppen af siden, og udfyld låneberegneren.

Så kan du have penge til din tandlægeregning inden for ganske kort tid.

Det giver dig mulighed for at få ordnet tænderne uden at få alt for ondt i tegnebogen.

Ansøg om Privatlån her