Lån til rejser og ferier

op til 500.000 kr.

Privatlån – op til
500.000 kr. uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


Lån til rejser og ferier i banken


Et lån til rejser eller ferier kan muligvis være svært at argumentere for overfor din bankrådgiver. Men et lån kan omvendt også være den eneste måde at få råd til at komme afsted. Udfyld låneberegneren og find ud af, hvor meget et lån til din drømmerejse eller -ferie kommer til at koste dig i månedlige afdrag. Eller læs mere om, hvordan du kan låne til ferier og rejser hos Basisbank.

Rejser har givet mange inspiration og ideer til deres fremtidige virke, og ferier kan redde dig fra både stress og depression. Og de gode minder fra rejsen eller ferien, kan du have med dig resten af livet.

Så er det nu, du har tiden til at få opfyldt dine rejse- eller feriedrømme, kan et lån være den eneste mulighed, du har for at komme afsted.

For mange kan det være svært at tage fat i deres bank for at bede om et lån til rejser eller ferier. For vi har jo altid lært, at det var noget der skulle spares op til. Så det kan nemt føles både uansvarligt og lidt forkælet at bede om et lån til den slags.

Bankerne er naturligvis professionelle, og ser primært på den forretningsmæssige del af sagen. Men den eneste form for lån, de kan tilbyde dig, er et ordinært forbrugslån. For de kan jo ikke tage sikkerhed i hverken din ferierejse eller de minder, den giver dig.

Ansøg om Privatlån her

Du kan oftest få et billigere lån til rejsen online


Forbrugslån i banken har en væsentlig højere rente end lån til bolig, bil og andre værdier. Det åbner op for, at du oftest vil kunne finde lånet til en billigere rente, ved at undersøge de mange udbydere, der tilbyder forbrugslån på nettet.

Her er konkurrencen meget større og netop renteniveauet er en af de vigtigste konkurrenceparametre, som de mange låneudbyder har at skrue på. Så chancerne er store for, at du kan få forbrugslånet til din rejse eller ferie meget billigere på nettet.

Samtidig slipper du for en masse spørgsmål og papirarbejde. Kender banken dig ikke så godt, eller er lånet på et større beløb, vil de nemlig bede dig om at stille med et opdateret privatbudget. Det skal dokumentere over for banken, at du har råd til afdragene fremadrettet.

Så ikke alene kan du få lånet billigere. Det er også meget nemmere at ansøge om lånet.

Ansøg om Privatlån her

Lån til rejser og ferier hos Basisbank


Vi hos Basisbank er en af de mange udbydere, der tilbyder forbrugs- eller privatlån på nettet. Vi er en 100 % internetbaseret bank, der har tilbudt alt lige fra lån over budgetkonti med betalingskort og til forskellige investerings- og opsparingsmuligheder lige siden år 2000.

Så i modsætning til mange andre finansieringsselskaber på nettet, er vi en rigtig bank med snart 20 års erfaring i internetbaseret bankvirksomhed.

Det betyder dog ikke, at vi er lige så langsommelige og bøvlede at låne hos, som de fysiske murstensbanker.

For vores mange år i onlinebranchen, har lært os at udnytte de muligheder som internettet giver. Så når du ansøger om et lån hos os, foregår det hele digitalt lige fra din ansøgning her på siden. Det samme gør vores behandling af din låneansøgning og overførslen af pengene, hvis vi kan bevillige dig lånet.

Det betyder, at vi kan give dig svar på din låneansøgning i løbet af ganske få minutter, ligesom du kan have pengene på kontoen en time efter, du har underskrevet dit lånedokument digitalt med dit NemID. Altså, hvis du ansøger, bliver godkendt og underskriver inden for vores almindelige åbningstid, selvfølgelig.Ansøg om Privatlån her

Få hurtigt svar


I princippet kan alle ansøge om et lån til en rejse eller en ferie hos os. Det eneste vi kræver, er, at du:

  • Er over 18 år og myndig

  • Har bopæl i Danmark

  • Har en fast indkomst

  • Ikke er registreret som dårlig betaler hos Experian
    (RKI) eller Kreditor Registeret

Så kan du sætte flueben ud for disse fire punkter, kan du ansøge om dit rejse- eller ferielån ved at udfylde låneberegneren. Start med at vælge det beløb, du har brug for at låne, og hvor lang tid du vil have til at afdrage lånet.

Så kan du sætte flueben ud for disse fire punkter, kan du ansøge om dit rejse- eller ferielån ved at udfylde låneberegneren. Start med at vælge det beløb, du har brug for at låne, og hvor lang tid du vil have til at afdrage lånet.

Når du har fundet en løbetid på lånet, der ikke giver dig problemer med at få privatøkonomien til at hænge sammen, klikker du på Ansøg nu-knappen. Derefter udfylder du de sidste par spørgsmål og klikker på knappen en gang til.

Så bliver du bedt om at underskrive din låneansøgning med dit NemID, hvorefter vi modtager og behandler den.

Ansøg om Privatlån her

Du får hurtigt svar på din låneansøgning


Selve behandlingen af din låneansøgning foregår ved, at vi indhenter oplysninger fra bl.a. SKAT og andre kilder ved hjælp af de tilladelser, du har givet, da du underskrev låneansøgning med dit NemID.

Det hele foregår elektronisk. Så inden for vores åbningstid kan du oftest have svar på din låneansøgning i løbet af ganske kort tid. Ja, faktisk går der sjældent mere end 10-15 minutter, før du har svaret.Ansøg om Privatlån her

Du kan have penge på kontoen i løbet af en time


Bliver du godkendt til dit lån til rejsen eller ferien, og underskriver det fremsendte lånedokument digitalt inden for vores åbningstid, kan du faktisk have pengene på kontoen inden for en time.

Det er rart at vide, hvis du pludselig har fået en afbudsrejse på hånden, som du skal give et hurtigt svar på. Eller hvis rejseselskabet, som udbyder din drømmerejse, har tilbud i netop denne uge.


Ansøg om Privatlån her

Tjek vores lånetilbud hos andre


Det er altid den god ide at tjekke lånemulighederne hos minimum 3 forskellige låneudbydere på nettet. Derved er du sikker på, at du får en rente, der ligger på markedsniveau – og har så mulighed for at vælge den billigste låneudbyder.

Her er det dog vigtigt, at du sammenligner lånene ved hjælp af den såkaldte ÅOP-værdi. Den angiver hvor stor en procentdel de Årlige Omkostninger i Procent er på lånet. Altså hvor meget af det du betaler af på lånet, der går til renter og gebyrer.

Sammenligner du lån på samme størrelse og løbetid, er den låneudbyder billigst, der har den laveste ÅOP-procentsats på lånet.

Ansøg om Privatlån her

Lån til rejsen eller ferien nu


Så er det nu, du skal ud på din drømmerejse eller -ferie, kan du starte rejsen ved at tage turen op til toppen af siden og udfylde låneberegneren.
God rejse!
Ansøg om Privatlån her