Ombygning
eller renovering?

op til 500.000 kr.

Ombygningslån
uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


Andre muligheder for lån i banken til ombygning eller renovering


Skal du låne til ombygning eller renovering, findes der flere forskellige muligheder for finansiering. Banker og realkreditinstitutter er dog blevet meget mere forsigtige – især hvis din bolig ligger i landets udkantsområder. Derfor ender mange med et lånetilbud, som du sagtens kan få billigere og på bedre vilkår hos os. Ansøg om lån til ombygning eller renovering ved hjælp af låneberegneren herunder, og læs mere om, hvilke lånemuligheder du har, når du vil bygge om eller renovere din bolig.

Skal du låne til en ombygning eller en renovering af din bolig, går du sikkert efter at tage et realkreditlån eller at få omlagt dit eksisterende realkreditlån. Det giver dig langt den billigste rente.

Men der er et langt stykke vej fra du ansøger om lånet, og til du kan få det udbetalt. For først skal din bolig vurderes. Dernæst skal du præsentere dit bygge- eller renoveringsprojekt for bank eller realkredit, så de kan tage det med i deres vurdering af boligen.

Dernæst skal du i gang med at dokumentere, at du også vil have råd til afdragene på lånet. Det kræver oftest, at du stiller med et budget over din økonomi.

Du har også mulighed for at låne til din ombygning eller renovering på andre måder i banken. F.eks. i form af en såkaldt byggekredit.

Den fungerer lidt som en kassekredit, du kan trække på, hvis du skal betale håndværkere eller entreprenør i rater hen over byggeperioden.

Renten på en byggekredit er dog noget højere end andre lån i banken. For banken har jo ikke noget, de kan tage sikkerhed i for lånet. Til gengæld betaler du så kun renter af den del af byggekreditten, som du har brugt.

Når byggeriet er færdigt, kan byggekreditten så konverteres til et realkreditlån eller banklån med udgangspunkt i boligens værdi, efter arbejdet er færdiggjort. Her har du mulighed for på forhånd at kurssikre dit fremtidige realkreditlån ved at betale et gebyr, der koster omkring 3 % af det forventede lånebeløb.

Der er dog en enkelt ting, der kan ende med at kuldsejle dine lånedrømme.

Lån til ombygning her

Location, location, location


Finanskrisen var hård ved banker og realkreditinstitutter. Samtidig er der en stigende tendens i samfundet til, at folk flytter til byerne. Så er de sikre på, at de også i fremtiden vil være i nærheden af f.eks. læger, skoler og andre institutioner.

Derfor skal du ikke så mange kilometer uden for den nærmeste storby i dag, før din ”location”, som ejendomsmæglerne kalder den, begynder at trække ned i banker og realkreditinstitutters vurdering af din situation.

Det betyder, at du sagtens kan ende med at få et afslag, selv om du er fuldt ud i stand til at betale dit realkreditlån tilbage.

Banken eller realkreditinstituttet vurderer bare, at du bor så langt ude på landet, at din bolig ikke kan beholde den værdi i fremtiden, der skal stå som sikkerhed for lånet.

Altså kan familier og enkeltpersoner med en god, sund økonomi, ende med at få afslag på at optage et realkreditlån eller banklån til at finansiere deres boligdrømme. Hvad gør du så?

Lån til ombygning og renovering hos Basisbank


En oplagt mulighed for at finansiere din ombygning eller renovering er, at søge om et lån hos en låneudbyder på nettet. F.eks. os hos Basisbank.

Vi er en 100 % internetbaseret bank, der siden år 2000 har udbudt privatlån, billån, samlelån og helt almindelige budgetkonti med betalingskort. Desuden har vi også forskellige former for opsparings- og investeringsprodukter.

Vi tilbyder privatlån på mellem 30.000 og 500.000 kroner. Så vi kan finansiere alt lige fra en opdatering af køkkenet og til en større til- eller ombygning til din eksisterende bolig – og hos os er der ikke noget kurstab på lånet.

Du får hele lånebeløbet udbetalt.Beregn dit lån her

Lån uden sikkerhed og dokumentation


Vi kan selvsagt ikke tilbyde samme lave rente som et realkreditlån. For vi forlanger hverken sikkerhed eller kræver dokumentation for din fremtidige økonomi, når du søger om et privatlån til dine boligdrømme.

Overvejer du f.eks. en byggekredit, er vores privatlån ofte en både billigere og meget mere favorabel mulighed for dig.

Den største ulempe er sådan set, at du skal betale renter og afdrag af hele lånet, fra det tidspunkt hvor du får det bevilliget.

Der skal du kun betale renter af forbruget på byggekreditten i banken.Ansøg nu

Vi stiller færre krav til dig og din økonomi


Samtidig kan vi være din eneste lånemulighed, hvis bank eller realkreditinstitut mener, du bor for langt ude på landet.

For låner du hos os, kræver vi ikke, at du bor inden for bestemte postnumre, for at vi kan bevillige dig et lån.

Sådan set kræver vi kun, at du:

  • er over 18 år og ikke umyndiggjort

  • har en fast folkeregisteradresse i Danmark

  • har en fast indkomst hver måned

  • Ikke er registreret som dårlig betaler

Samtidig kræver lånet naturligvis, at vi kan give dig en positiv kreditvurdering.

Det bedømmer vi ud fra de oplysninger, du giver os adgang til, når du underskriver din låneansøgning med dit NemID.

Beregn dit lån nu

Meget hurtigere end bank og realkreditinstitut


En anden stor forskel på at låne hos os er den hastighed, hvormed vi behandler din låneansøgning og udbetaler pengene, hvis du bliver godkendt til lånet. Ansøger du inden for vores åbningstid, kan du have svar på, om vi vil låne pengene til din ombygning eller renovering i løbet af 10-15 minutter.

Underskriver du efterfølgende det lånedokument, som vi udfærdiger på lånet, med NemID, kan du have pengene på din konto en time senere. Her tager den tilsvarende proces uger og nogle gange ligefrem måneder hos de traditionelle boliglånsudbydere.Ansøg om lån her

Du skal ikke sammenligne renten


Vi er ikke de eneste på markedet, der udbyder denne type lån. Så du tjekker sikkert også de andre muligheder, der er i jagten på den billigste rente.

Men faktisk er renten ikke den vigtigste parameter, du skal sammenligne. Du skal også huske at tage højde for gebyrerne. De kan nemt gøre en låneudbyder med en lav rente dyrere end konkurrenterne.

I stedet skal du se på ÅOP-værdien. Den står for de Årlige Omkostninger i Procent, som der er ved lånet. Altså hvor stor en procentdel af den årlige ydelse på lånet, der går til renter og gebyrer. Her er den låneudbyder billigst, som kan tilbyde den laveste ÅOP-procentsats på lånet.

Husk dog altid, at lånebeløb og løbetid skal være ens, for at du kan bruge ÅOP som sammenligningsparameter.Beregn hvad det koster

Få opfyldt dine boligdrømme


Har bank og realkredit sagt nej til dine boligdrømme? Eller vil banken kun bevillige dig et forbrugslån til dine boligforbedringer?

Så rul op til toppen af siden, og ansøg om et privatlån til ombygning og renovering.

Så har du svar i løbet af kort tid på, om det er nu, dine boligdrømme skal realiseres.

Ansøg om Privatlån her