LÅN TIL KOLONIHAVE

Hurtig ansøgningsproces

udbetaling til din NemKonto

Ingen tinglysning

lån til kolonihave

Mød os på Trustpilot

basisbank kolonihavelån

FÅ FINANSIERET DIN KOLONIHAVE HER

Ønsker du at bruge din fritid i naturen tæt på byen i eget kolonihavehus, er Basisbank Kolonihavelån måske noget for dig.

Beregn dit kolonihavelån, og få et uforpligtende tilbud i dag.

• Ingen udbetaling 
• Du får svar inden for få timer 
• Debitorrente fra 4,95 – 15,95%

FORDELENE VED KOLONIHAVE HOS BASISBANK

Kolonihaver er i høj kurs og vi ved, at det skal det gå hurtigt med at få finansieringen på plads. Derfor kan du med fordel søge om finansiering til kolonihave hos Basisbank, fordi:

  • Pengene står på din konto inden for få timer
  • Du kan tilpasse løbetiden på kolonihavelånet, så det passer til din økonomi
  • Vores ansøgningsproces er enkel, da vi kan indhente de fleste oplysninger elektronisk
Lån til kolonihave
Previous
Next
Previous
Next

BASISBANK HAR HJULPET MANGE
KUNDER MED KOLONIHAVELÅN

Vi har hjulpet mange kunder med deres drøm om en kolonihave. Det er enkelt at søge om lån til kolonihave hos os, da vi ikke stiller krav om sikkerhed i lånet eller om udbetaling. Vi giver vores kunder mulighed for selv at tilpasse lånets størrelse og løbetid, så det passer til deres økonomi. Skal vi hjælpe dig videre med din kolonihavedrøm?

kolonihavelån hos basisbank

Vil du låne til et kolonihavehus, så du kan få opfyldt drømmen om en hyggelig kolonihave med friske grøntsager, plads til hængekøjen og masser af fuglefløjt? Ansøg om et lån til kolonihavehus hos Basisbank ved hjælp af vores låneberegner, og læs mere om, hvilke muligheder du har for at låne, så du kan få opfyldt drømmen om din egen kolonihave.

Skal du låne til et kolonihavehus, har du ikke de samme gunstige muligheder for billige realkreditlån, som du har til helårsbolig og sommerhus. For langt de fleste kolonihaver er anlagt på en lejet jordlod. Derfor kan der ikke tages pant i den.

Det betyder, at et realkreditlån kun er en mulighed, hvis du har så meget friværdi i din ejerbolig, at du kan optage lånet til kolonihaven gennem den.

Ellers er du nødt til at undersøge andre – og noget dyrere – lånemuligheder. Du kan godt optage lån til kolonihavehuset i banken. Nogle banker har ligefrem særlige kolonihavelån. De ydes til anskaffelse af en kolonihavegrund med eller uden hus på. Du kan også optage lånet til at opføre et kolonihavehus på en tom kolonihavegrund.

Vil du bygge det eksisterende kolonihavehus om, eller skal der skal f.eks. kloakeres eller udføres andre større anlægsarbejder i kolonihaven, kan du også ansøge om kolonihavelån til det.

Bankens kolonihavelån bevilliges på samme måde, som hvis du skal låne til en andelsbolig. Altså er det kolonihaveforeningen regnskab og vedtægter, banken forholder sig til, når de skal vurdere, om du kan få bevilliget et lån til kolonihavehus.

Her afhænger renten og vilkårene for det tilbudte lån af, hvor stor en selvstændig værdi foreningen eller kolonihaven har. Jo mindre reel værdi banken vurderer, der er til stede, jo højere bliver renten. Vurderer banken, at værdien er for lav – eller slet ikke er til stede – i forhold til det ønskede lån, tilbyder de dig i stedet en lån på forbrugslånslignende vilkår. Hvis de vurderer, at din privatøkonomi kan bære det.

Undervejs i lånebehandlingen beder banken dig om at stille både med haveforeningens regnskab og vedtægter. Samtidig skal du også komme med et opdateret privatbudget, så banken kan blive overbevist om, at du har råd til lånet, lige som du kan blive bedt om at stille sikkerhed for lånet i f.eks. din ejerbolig. For kolonihaven kan der – som allerede nævnt – sjældent tages pant i.

Kan banken ikke tilbyde andre lån end på forbrugslånsvilkår, er du oftest bedre stillet med at undersøge andre muligheder. F.eks. her hos os i Basisbank.

Vi er en 100 % rendyrket internetbank, der har udbudt privatlån, investering, billån og andre finansielle forretninger online siden år 2000. Til kolonihavelån tilbyder vi privatlån på mellem 30.000 og 500.000 kroner, og kræver hverken sikkerhed, et opdateret privatbudget, eller at vi skal afholde en endeløs række af møder.
Hos os kan du bare ansøge om lån til dit kolonihavehus ved hjælp af låneberegneren øverst på siden. Så får du svar inden for ganske kort tid, så snart du har indsendt din ansøgning og underskrevet den med NemID.

På baggrund af de tilladelser, du giver os i forbindelse med ansøgningen, kan vi indhente de nødvendige oplysninger, som vi skal bruge for at behandle din låneansøgning. Så du skal heller ikke finde hverken de seneste 3 lønsedler eller din seneste årsopgørelse frem, for at du kan søge om lån hos os.

Ansøger du inden for vores normale åbningstid, får bevilliget lånet, og underskriver det lånedokument med NemID, kan du have pengene til dit kolonihavehus på kontoen inden for lidt over en times tid fra nu.

Så slipper du for at skulle ligge søvnløs over, om du kan nå at finde pengene, inden kolonihaveforeningen taber tålmodigheden med dig, og giver kolonihaven til en anden.
Det betyder samtidig, at der ikke er langt fra tanke til handling. Så får du pludselig chancen or at få opfyldt din kolonihavedrøm, kan du træffe beslutningen og få lagt betalingen allerede i dag.

Nu ved vi godt, at vi ikke er det eneste sted på nettet, hvor du kan ansøge om lån til din kolonihave. Dog er vi en af de få låneudbydere online, hvor du kan låne helt op til 500.000 kroner uden hverken at stille sikkerhed eller komme med et opdateret budget.

Så vil du afsøge mulighederne andre steder, er der nok at låneudbydere at vælge imellem.

Her er det dog vigtigt, at du ikke kun ser på renten på det lån, du bliver tilbudt. For en billigere rente kan sagtens ende med at give dig et dyrere lån, hvis låneudbyderens gebyrer er højere end vores.

Derfor skal du i stedet kigge på den ÅOP-procent, som alle låneudbydere – også din bank – er lovgivningsmæssigt forpligtet til at oplyse. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og angiver, hvor stor en procentdel af de afdrag, du betaler hen over et år, der går til renter og gebyrer på lånet.
Det betyder, at den låneudbyder der kan give dig den laveste ÅOP-procent på lånet, er den billigste at låne hos.

Husk dog på, at ÅOP-procenten kun kan bruges til at sammenligne lånene med, hvis du har valgt nøjagtig det samme lånebeløb og den samme løbetid på de lån, som du sammenligner. Har du ikke det, giver ÅOP’en ikke en retvisende indikation af prisniveauet.

For at du kan få behandlet din låneansøgning hos os, skal du som minimum:
•  være over 18 år og myndig
• have bopæl i Danmark
• have en fast indkomst
• Ikke være registreret som dårlig betaler

Men ud over dette, stiller vi ingen andre krav til dig, for at du kan ansøge om lån hos os.

Er det nu, drømmen om kolonihaveidyl skal opfyldes?

Så rul op til toppen af siden, og vælg lånebeløb og løbetid på lånet. Udfyld derefter de supplerende oplysninger, vi beder om, og klik på Ansøg nu-knappen.
Så kan du hurtigt få besked på, om du kan få bevilliget lånet – og underskriver du lånedokumentet med NemID i vores åbningstid, har du pengene på kontoen inden for en time.

Kan du allerede høre fuglene synge?

Privatlån hos Basisbank
Læs mere om Samlelån

Vidste du, at du med et samlelån kan spare penge hver måned? Vi ordner alt papirarbejdet for dig.  Det er slet ikke så besværligt som du måske tror.
Læs mere om Basisbank Samlelån her.

Vidste du, at du med et samlelån kan spare penge hver måned? Vi ordner alt papirarbejdet for dig. Det er slet ikke så besværligt at samle dine lån som du måske tror.
Læs mere om Basisbank Samlelån her.

Bolig og renoverings lån hos Basisbank

Store og små renoveringsprojekter står øverst på danskernes planer i øjeblikket. Har du også et renoveringsprojekt i tankerne? Få et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt i dag, så du kan se, hvad det vil koste dig om måneden. Måske det ikke er så dyrt som du tror.

Store og små renoveringsprojekter står øverst på danskernes planer i øjeblikket. Har du også et renoveringsprojekt i tankerne? Få et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt i dag, så du kan se, hvad det vil koste dig om måneden. Måske det ikke er så dyrt som du tror.

Privatlån hos Basisbank

Med Basisbank Privatlån kan du gøre dine drømme mulige – et nyt køkken, nyt hobbyudstyr eller noget helt tredje? Dine muligheder er mange. Beregn her, hvad det koster om måneden.

Med Basisbank Privatlån kan du gøre dine drømme mulige – et nyt køkken, nyt hobbyudstyr eller noget helt tredje?
Dine muligheder er mange. Beregn her, hvad det koster om måneden.

Basisbank Billån

Vil du gerne udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Vi tilbyder billån uden udbetaling, og du kan få tilsendt et uforpligtende tilbud allerede i dag. Prøv vores billånsberegner og find ud af, hvad din nye bil koster om måneden.

Vil du gerne udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Vi tilbyder billån uden udbetaling, og du kan få tilsendt et uforpligtende tilbud allerede i dag. Prøv vores billånsberegner og find ud af, hvad din nye bil koster om måneden.

kontakt os

Kontakt Basisbank

basisbank A/s

Park Allé 295
2605 Brøndby
CVR 25213483

kundeservice

Du kan altid skrive til os
kontakt@basisbank.dk

Bankafdelingen
mandag til fredag 10.00 – 12.00

finansiering til detailhandel