Lån til hus

op til 500.000 kr.

Lån til bolig
uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


Lån penge til hus eller anden bolig


Har du brug for at låne penge til at køb af egen bolig, kan finansieringen fremskaffes på flere måder. For du har kun mulighed for at finansiere din helårsbolig med op til 80 % af vurderingen med de billige obligationslån.

De resterende 20 % skal du henholdsvis selv have sparet op til, og låne til som et almindeligt lån. Det er her, det kan blive relevant at låne penge til din nye bolig hos Basisbank. Ansøg om et lån i låneberegneren og læs mere om at låne penge til hus eller anden bolig hos os.

Har du fundet drømmeboligen i form af enten et hus, en ejerlejlighed, en andelsbolig eller et fritidshus, men mangler finansieringen. Så kan et lån til ny bolig hos Basisbank være en del af den måde, du finansierer din nye bolig på.

Boligkøbet er nok den største investering, du kan gøre som almindelig privatperson. Derfor er det de færreste af os, der har så mange penge liggende kontant. I stedet er hovedparten af os nødt til at finansiere vores boligkøb med et lån.

Beregn lån til bolig

Sådan finansierer du dit boligkøb


Når du skal finansiere dit boligkøb, er du nødt til at sammensætte det af flere forskellige lånetyper. Størstedelen finansieres med et såkaldt realkredit- eller obligationslån. Her kan du få den laveste rente, hvis du vælger et af de såkaldte flexlån med kort løbetid. Her er renten variabel, og du er tvunget til at forny lånene tit – enten hvert, hvert tredje eller hvert femte år.

Det gør denne låntype lidt mere risikabel end de realkreditlån, der udbydes med fast rente. Men i de seneste mange år har det givet dig den billigste finansiering af den del af dit boliglån, du kan finansiere med realkreditlån. Det kan du maksimalt med 80 % af kontantværdien for helårsboliger og 75 % for fritidshuses vedkommende.

Det efterlader mellem 20 og 25 % af kontantværdien, som du er nødt til at finansiere på andre måder. Her er der – igen fra lovgivningsmæssigt side – et krav om, at du skal have sparet minimum 5 % af kontantværdien op selv. De resterende 15 % eller 20 % kan du f.eks. tage af overskuddet fra salget af din tidligere ejerbolig, eller du kan låne dem i f.eks. banken eller hos et andet finansieringsselskab.

Ansøg om lån her

Lån penge til hus eller anden bolig hos Basisbank


Overvejer du at få finansieret de resterende 15-20 % af boligkøbet med et boliglån i banken, kan du ikke forvente at få det til en rente, der bare tilnærmelsesvis kommer i nærheden af realkreditlånet. Typisk ligger renten på fra 4-5 % og opefter – og opefter er oftest normen.

Det gør et privatlån hos Basisbank til et reelt alternativ, fordi vi oftest vil kunne tilbyde samme eller en lavere rente end banken.

Basisbank er en udelukkende internetbaseret bank, som har tilbudt bankforretninger på nettet siden år 2000. Udover privatlån kan du således også låne til din nye bil eller ansøge om et samlelån, så du kan få taget livet af dine dyre kviklån. Derudover tilbyder vi forskellige former for investering, opsparing og har også en helt almindelig budgetkonto med betalingskort tilknyttet.

Udover en konkurrencedygtig rente får du lånet på væsentlig bedre vilkår. Således slipper du for at stille sikkerhed for lånet. Det sparer dig en masse penge på etableringen af lånet. For du skal hverken betale stempelgebyr for tinglysningen, eller for at vi laver det nødvendige papirarbejde omkring sikkerhedsstillelsen.

Endelig slipper du for både at skulle komme med et privatbudget, samt undgår en unødvendig lang ventetid på behandlingen af din låneansøgning. For hos os har du svar i løbet af kort tid, hvis du ansøger inden for vores normale åbningstid.

Ansøg lån til bolig

Lån til køb af andelsbolig


Er drømmeboligen en andelsbolig, kan det også være relevant at tage et privatlån hos Basisbank til finansiering – eller medfinansiering af andelsboligen.

For hos Basisbank har du mulighed for at låne op til 500.000 kroner med en løbetid på op til 15 år. Stadig uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Lånebeløb af den størrelse, er vi en af de få låneudbydere på nettet, der giver mulighed for.

Også til andelsboliglån kan vi tilbyde en konkurrencedygtig rente. Især i forhold til de banker, som tilbyder dig et andelsboliglån, der er splittet op på 80 % af lånebeløbet til en lav rente og de resterende 20 % til en væsentlig højere rente.lån til bolig nu

Hvordan finder jeg det billigste lån til bolig eller hus?


Selvfølgelig skal du ikke tage vores ord for pålydende. I stedet skal du sammenligne vores lån at penge til bolig eller hus med de lånemuligheder, du får tilbudt andre steder.

Her er det dog vigtigt, at du ikke lader dig forblænde af rentesatsen på lånet alene. For høje gebyrer på lånet kan nemt fordyre et lån med en meget lav rente. Så meget, at det vil være billigere at tage lånet hos en af de konkurrenter, som tilbyder en lidt højere rente.

Derfor er det vigtigt, at du bruger den såkaldte ÅOP-værdi til at sammenligne to eller flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere med, før du beslutter dig. Forkortelsen ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent. Det vil sige, hvor stor den procentdel af det som du betaler tilbage på lånet over et år, der går til henholdsvis renter og gebyrer.

Den procentsats skal være så lav som muligt, for at lånet er billigt. Derfor er det den låneudbyder, der har den laveste ÅOP-værdi i deres lånetilbud, som er billigst. Denne værdi skal de oplyse. Det er de forpligtede til ifølge loven.

Husk dog på, at du kun kan bruge ÅOP-værdien til at sammenligne lån på det samme beløb og den samme løbetid.

Ansøg om Privatlån her

Ansøg om lån af penge til hus eller anden bolig nu


Står du og mangler finansieringen til en del af dit boligkøb, kan Basisbank være et reelt alternativ til de mere traditionelle løsninger på markedet.

Ansøg om dit lån i låneberegneren øverst på siden lige nu, så får du svar inden for kort til på, om du kan få lånet. Og du kan have pengene på kontoen allerede 10 minutter efter, du har underskrevet låneaftalen!lån til bolig her