Lån til båd

op til 500.000 kr.

Bådlån
uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


Bådlån i banken


Er du i markedet efter et bådlån, har du flere forskellige lånemuligheder, hvis drømmen er en flot ny båd eller yacht. En af dine muligheder er et privatlån hos Basisbank. Så har du hurtigt svar og kan have pengene hurtigt på kontoen. Læs mere om, hvordan du finder det mest fordelagtige lån til din nye båd, og ansøg om et bådlån ved hjælp af låneberegnere herunder.

Drømmer du om at sejle ud og nyde stilheden og bølgernes blå? Så kræver det oftest et lån for at få finansieret dine båddrømme.

Her findes der flere forskellige muligheder på markedet, lige fra en finansiering gennem forhandleren over et banklån og til at tage et forbrugslån på nettet til din nye båd.

De fleste vil oftest starte med at undersøge mulighederne for at låne til båden i banken. For vi har jo altid lært, at banken var dem, der havde den laveste rente på deres lån – og var dem, der var nemmest at tale med.

De fleste banker har da også særlige bådlån. De er stort set skruet sammen på samme måde som bankernes billån. Altså forventes det, at du skal lægge en vis procentdel – typisk 20 % – af bådens pris som udbetaling selv. I hvert fald hvis du vil have den lave rente.

Har du ikke mulighed for det, bliver renten på dit bådlån straks noget højere.

Samtidig vil banken også kræve sikkerhed for lånet i form af pant i båden. Det betyder, at lånet fordyres af udgifter til dels bankens papirarbejde i forbindelse med sikkerhedsstillelsen og dels gebyret for tinglysningen af panten i båden. Det er penge, du også skal betale af på, når du skal afdrage dit bådlån.

Lån til båden hos forhandleren


Køber du din nye båd hos en forhandler, vil denne oftest også have et tilbud på finansiering klar til dig, når du skal underskrive slutsedlen. Det gør finansieringen af din nye båd nem og hurtig. For derved slipper du for al besværet med at undersøge markedet og selv kontakte banken eller en anden låneudbyder.

Men det er er der god grund til at gøre. For forhandleren tjener naturligvis penge på at formidle lånet. Så før du takker “Ja” til forhandlerens lånetilbud, bør du også undersøge andre muligheder. Her vil du oftest kunne få lånet billigere – også hvis du selv ansøger hos det samme finansieringsselskab, som forhandleren tilbyder et lån gennem.

Tag et privatlån til din nye båd


Har du ikke til udbetalingen på den nye båd, kan du oftest finde lige så billige alternativer hos finansieringsselskaberne på nettet til det bådlån, din bank eller bådforhandleren kan tilbyde dig.

Vælger du at låne til båden ved hjælp af et privatlån – også kaldet et forbrugslån – hos en låneudbyder på nettet, slipper du samtidig for at skulle stille sikkerhed for lånet.

Det skærer en ikke uvæsentlig udgift på bådlånet væk.

Samtidig undgår du, at finansieringsselskabet kommer og tager båden, hvis du skulle komme i den ulykkelige situation, at du en dag ikke kan betale afdragene på lånet.

Ansøg om bådlån her

Lån til din nye båd hos Basisbank


Hos Basisbank har vi drevet en 100 % internetbaseret bankforretning siden år 2000. Udover privatlån tilbyder vi således også bil- og samlelån, ligesom vi har en række forskellige tilbud inden for opsparing, finansiering, samt tilbyder en helt almindelig budgetkonto med et tilknyttet betalingskort.

Vi tilbyder som en af de ganske få låneudbydere på nettet privatlån på mellem 30.000 og helt op til 500.000 kroner. Det betyder, at du har mulighed for at kunne finansiere en endog større ny eller nyere brugt båd med et privatlån hos os.

Det eneste det kræver, er, at du:

  • Du skal være over 18 år

  • Du skal have bopæl i Danmark

  • Du skal have en fast indkomst

  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Samt ikke er registreret som dårlig betaler hos hverken Experian (RKI) eller Debitor Registeret.

Så nemt ansøger du om bådlån hos Basisbank


Privatlån gør dine drømme til virkelighed

Vil du ansøge om et lån til din nye båd hos os, starter du med at rulle op til toppen af siden og udfylde vores låneberegner. Start med at indtaste det ønskede lånebeløb, og vælg derefter en løbetid, der passer til din privatøkonomi. På lån over 250.000 kan du få op til 15 års løbetid på lånet.

Klik derefter på Ansøg her-knappen, udfyld de sidste par spørgsmål, og underskriv låneansøgningen med dit NemID.Beregn bådlån her

Få hurtigt svar på din låneansøgning


Vi behandler din låneansøgning, lige så snart vi modtager den. Ved hjælp af de oplysninger, du har givet os adgang til med dit NemID, får vi alle de informationer, vi skal bruge for at vurdere låneansøgningen. Du skal altså ikke hen og finde gamle lønsedler eller årsopgørelser frem.

Da det hele foregår fuldstændigt elektronisk, har du svar på din låneansøgning i løbet af ganske kort tid.

Ansøg om bådlån nu

Du kan have pengene hurtigt på kontoen


Bliver du godkendt til lånet, og underskriver du efterfølgende lånedokumentet med NemID inden for vores normale åbningstid, kan du have pengene til din båd på kontoen inden for en time.

Så udover at det er nemt at ansøge, får du også både hurtigt svar, og kan have pengene hurtigt. Det kan være det, som afgør, om det er dig, der får din drømmebåd, eller en anden køber det gode tilbud, du har fundet.Ansøg om lån her

Er Basisbank billigst med bådlån?


Selv om vi er en af de få låneudbydere på nettet, der tilbyder lån på op til en halv million, er der også andre spillere på markedet. Især hvis lånebehovet ikke er så højt.

Derfor anbefaler vi, at du også undersøger et par andre låneudbydere, før du vælger at låne hos os. Dog er det vigtigt, at du bruger den såkaldte ÅOP-værdi, når du sammenligner de forskellige lånetilbud. Samt kun sammenligner lån med nøjagtigt samme lånebeløb og lånetid.

ÅOP-værdien angiver nemlig de samlede Årlige Omkostninger i Procent ved de enkelte lån inkl. både renter og gebyr. Det betyder, at den låneudbyder, som har den laveste ÅOP-værdi på sit lånetilbud, er dem, der er billigst at låne til din drømmebåd hos.Ansøg om Privatlån her

Er det nu, du skal have opfyldt dine båddrømme?Skal du have opfyldt dine båddrømme i dag, så start med at udfylde låneberegneren her øverst på siden. Så kan du måske nå at få pengene fra dit lån til ny båd allerede i dag!

Ansøg om Privatlån her