Lån penge nu

helt op til 500.000 kr.


500.000 kr. uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%

30.000

500.000

12

180Ansøg her


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 - 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 - 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 - 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 - 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Kan du låne det, du behøver?


Lån af penge behøver ikke betyde, at din økonomi er dårlig, eller at du kun låner online, fordi banken har sagt nej. Et online-lån kan være en både nem og billig måde at låne penge på. Fx hvis du står med et godt tilbud på en ny bil, med drømmerejsen for døren eller bare har brug for lidt ekstra luft i budgettet et par måneder.

Ja – hos Basisbank kan du låne fra 30.000 kr. helt op til en halv million kroner. Så hos os har du altid mulighed for at låne det beløb, du har brug for. Når du låner online, behøver du ikke stille sikkerhed for lånet og sparer dermed omkostninger til blandt andet tinglysning.Ansøg om Privatlån her

Hvad koster det at låne penge?


Når du låner penge i Basisbank, betaler du en vis procentdel i rente oven i det lånte beløb samt en række omkostninger i forbindelse med optagelse og afvikling af lånet.

Med Basisbanks låneberegner kan du få en god fornemmelse af, hvor meget et lån kommer til at koste dig hver måned. Samt hvor meget det kommer til at koste totalt.

Ansøg om Privatlån her
Drømmer du om ny bil?

Hvordan låner du penge online?


Med dit NemID og et par klik inde på Basisbank, har du hurtigt udfyldt ansøgningen og kan læne dig tilbage og vente på svar og penge på din konto.

Du skal dog ikke sætte dig for godt til rette, for det går hurtigt, og ofte får du svar med det samme og har pengene på din konto allerede samme eller næste dag.

Fordi vi klarer alt online, sparer du en masse ventetid. Vi henter selv de oplysninger, vi har behov for til vores kreditvurdering af dig.

Du slipper desuden for ekstraomkostninger til fx tinglysning af pantebrev, fordi du ikke behøver stille sikkerhed for dit lån.

Alt, hvad du skal bruge, er dit NemID og et par klik med musen. Så tager vi os af dokumenterne, mens du tænker over, hvordan du vil bruge dit nye lån.

Ansøg om privatlån her

Hvad er kravene til lån af penge online?


Der er fire simple krav, som du skal opfylde, for at kunne låne penge online hos Basisbank:

 • Du skal minimum være 18 år

 • Du skal have fast bopæl i Danmark

 • Du skal have en fast indtægt

 • Du må ikke være registret i RKI eller Debitor Registret

Vores kreditvurdering foretager vi med de oplysninger, du giver tilladelse til med dit NemID. Så kan vi hurtigt give dig svar på din ansøgning og sætte pengene ind på din konto.

Ansøg om privatlån her

Relevante begreber i forbindelse med dit lån af penge


Centrale ord og begreber i forbindelse med et PRIVATLÅN kan være svære at forstå. Men i virkeligheden dækker de forskellige forkortelser og ord blot over forskellige dele af dit lån. Lær de vigtigste begreber her:

 • ÅOP angiver lånets kilopris

  ÅOP er en forkortelse for ”Årlige Omkostninger i Procent”. Procentsatsen fortæller dig, hvad meget renter og gebyrer udgør af dit samlede årlige afdrag. Altså, hvor meget renter, gebyrer og andre låneomkostninger udgør af det beløb, du betaler tilbage. ÅOP er med andre ord en slags kilopris for dit lån. Den låneudbyder, der har den laveste ÅOP, er som udgangspunkt den, der er billigst at låne hos.

 • Hovedstol er det faktiske lånebeløb

  Det beløb, du låner, plus stiftelsesomkostninger betegnes under ét som lånets hovedstol. Hovedstolen er derfor det faktiske beløb, du låner, og det vil altid være større end det beløb, du ansøger om at låne.

 • Ydelse er det, du betaler hver måned

  Det beløb, du hver måned skal betale af på dit lån, kaldes for ydelsen. Den dækker over den bid af lånebeløbet tillagt renter og eventuelle gebyrer, som du har aftalt at tilbagebetale hver måned i lånets løbetid.

 • Renter er det, vi tager for at låne dig penge

  En låneudbyder som Basisbank tjener sine penge ved at få en procentdel af lånebeløbet som betaling for at låne dig penge. Den procentdel kaldes for rente, og den betales månedligt sammen afdraget på lånebeløbet.

 • Gebyrer er betaling for vores tjenester

  Gebyrer dækker over den pris, du betaler for den tid og de udgifter, vi har på fx at etablere lånet. Det kaldes et oprettelsesgebyr. Tilsvarende kan der være flere andre gebyrer i forbindelse med lånet.

 • Løbetid er din låneperiode

  Den periode, du låner pengene i, kaldes for løbetiden. Er din løbetid på 48 måneder, har du 48 måneder at tilbagebetale dit lån.

 • At indfri betyder at betale ud

  Indfrielse betyder at betale dit lån ud, altså betale det beløb, der mangler, for at du er færdig med at betale lånet tilbage. En normal tilbagebetaling efter planen hedder en ordinær indfrielse, mens en indfrielse af lånet før tid kaldes en ekstraordinær indfrielse. Hos Basisbank koster det dig ikke ekstra at vælge at betale lånet tilbage før tid.

Derfor kan det svare sig at vælge et lån i BasisbankHos Basisbank har du mulighed for at låne helt op til 500.000 kr. uden at stille sikkerhed og uden en masse besvær. Det gør det nemt og enkelt at optage et lån online hos Basisbank. Fx hvis du står og mangler penge til din drømmebil, til ferien eller måske til at fejre et ’ja’ fra den eneste ene.

Basisbank er stolt over at kalde sig Danmarks første rendyrkede internetbank. Vi stiller ingen krav om lange møder med bankrådgivere og en masse dokumenter fra din side, for at du kan du låne hurtig og nemt online. Har du flere små lån, som du mangler at indfri, kan du med fordel vælge et samlelån, så du får overblik over, hvad du skylder, og sparer penge på renter og gebyrer.

Det kan kort sagt svare sig at vælge Basisbank, fordi du sparer tid, penge og en masse besvær, hver gang du ønsker at låne penge. Og så kan du naturligvis indfri dit lån når som helst uden ekstra omkostninger.

Ansøg om Privatlån her