BRUG FOR AT LÅNE 500.000 KR.

attraktiv rente

få svar med det samme

nemt og sikkert

EN BANK – MANGE MULIGHEDER

Mød os på Trustpilot

LÅN TIL store DRØMME

Gør store drømme mulige i dag

Hos Basisbank kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån.
Vi har hjulpet mere end 100.000 danskere med at få
deres drømme opfyldt.

• Lån mellem 30.000 – 500.000 kr.
• Debitorrente 4,95 – 15,95%
• Få svar med det samme

Fordelene ved et privatlån hos basisBank

Med at lån hos Basisbank, kan du låne til både store og små drømme – en ny cykel, møbler eller et renoveringsprojekt?
Mulighederne er mange.

• Få et uforpligtende tilbud
• Du vælger selv hvad pengene skal bruges til
• Du kan tilpasse beløb med en fleksibel løbetid

Lån penge
Previous
Next
Previous
Next

Basisbank har hjulpet over
100.000 kunder med deres drømme

Vi har mere end 20 års erfaring som udbyder af Privatlån i Danmark, og vi har hjulpet over 100.000 kunder med at få råd til deres drømme. Vores ansøgningsproces er nem, hurtig og overskuelig, da vi mener, at det skal være enkelt at låne penge.
Dét mener vi giver tilfredse kunder.

privatlån hos basisbank

Skal du låne 500.000 – en halv million – uden at det er til en bil eller en bolig, er din eneste mulighed oftest et forbrugslån. Lige præcis med denne type lån, er det sjældent din normale bank, der er billigst. Oftest kan andre låneudbydere, som f.eks. os hos Basisbank, give dig både en lavere rente og meget mere favorable vilkår. Og det er noget, der kan mærkes på et så stort lån. Ansøg nu, og læs mere om, hvorfor det er os, du skal låne 500.000 hos. Står du, og har brug for en lån på en halv million, er din normale bankforbindelse nok den første, du overvejer at spørge. For normalt tænker du ikke på så stort et lån, som noget du kan optage på nettet. Det er jo typisk kviklån på småbeløb, du kan låne der. 

Men sådan er det ikke længere. Nogle af de største og mest seriøse låneudbydere på nettet tilbyder i dag privatlån på op til 500.000 kroner. Herunder os hos Basisbank. Vi er en 100 % internetbaseret bank, der siden år 2000 har tilbudt alt lige fra bil- og samlelån over investering og opsparing og til en helt almindelig budgetkonto med tilhørende betalingskort. Hos os kan du låne mellem 30.000 og helt op til den halv million på samme nemme og hurtige måde og helt uden at skulle stille sikkerhed. 

 

Så nemt og hurtigt går det ikke, hvis du tager fat i den bank, som du normalt bruger til dine bankforretninger. For når der er tale om så stort et beløb, er de traditionelle banker oftest ekstra forsigtige. De vil altid bede dig om at stille sikkerhed for lånet. Skal du hverken bruge den halve million til bil eller bolig, vil banken – hvis de mener, det er sikkert at låne dig pengene – kun kunne tilbyde dig et helt almindeligt forbrugslån til en rente, du nemt finder lige så billigt eller billigere andre steder. 

Samtidig er der hele arbejdsgangen i forbindelse med at stille sikkerhed for lånet. Her løber der hurtigt en del penge på stiftelsesgebyret på lånet, fordi du både skal betale banken for papirarbejdet og betale et tinglysningsgebyr for tinglysning af pant i det, som du stiller som sikkerhed for lånet. Især det sidste løber op, fordi tinglysningsgebyret bl.a. afhænger af værdien på det, der stilles som pant. 

 

Både alt besværet og prisen for papirarbejde og tinglysningsgebyr slipper du for at betale, hvis du i stedet låner pengene hos os i Basisbank.dk. For lige som alle andre finansieringsselskaber på nettet, udbyder vi alle lån uden sikkerhed. Det giver dig en meget lavere etableringsomkostning på lånet, ligesom du slipper for at skulle stille med noget værdifuldt, vi kan tage pant i, for at du kan få lånet bevilliget. 

Til gengæld bliver renten en smule højere, fordi vi løber en større risiko. Uden at det dog betyder, at vi ikke er konkurrencedygtige med den bank, som du normalt benytter. 

En anden væsentlig forskel på os og din almindelige bank er, hvor hurtigt vi behandler din låneansøgning. For hvor det nemt kan tage flere uger i banken – og måske flere måneder, hvis de beder dig om at flytte alle dine bankforretninger over til dem, herunder dit boliglån – tager det kun ganske få minutter hos os. Også selv om vi taler om et lån på 500.000 kr.! Det skyldes, at alting foregår digitalt og helt automatisk, så snart vi har modtaget din låneansøgning, som du har underskrevet med dit NemID. Herefter kan vi indhente alle de nødvendige informationer om din økonomiske situation fra SKAT og diverse kreditvurderingsbureauer. Vi laver også et budget til dig. Til sidst beder vi om at få tilsendt dokumentation på nogle af dine udgifter. Bliver lånet godkendt, får du tilsendt en kreditaftale. Efter du har underskrevet den, så går der ganske få timer til pengene står din NemKonto.  

Svaret er ikke det eneste, du får i en fart. Vi er også hurtige med at overføre pengene til din konto. Det sker, lige så snart vi har modtaget din digitale signatur på det lånedokument, som du får adgang til online, hvis vi godkender dig til lånet. 

Så hvis du underskriver det endelige lånedokument inden for vores åbningstid, kan du have pengene inden for få timer.  

Selvfølgelig skal du ikke nøjes med kun at spørge os, hvis du vil låne en halv million. For ved så store beløb, kan selv en lille forskel i renten, blive til mange penge over tid. For de fleste vælger at tilbagebetale så stort et lån over flere år. Og hos os kan du vælge en afdragsperiode på helt op til 15 år. Men renten er ikke det eneste, der er med til at bestemme prisen på det lån. Også de gebyrer du skal betale for alt lige fra stiftelsen af lånet og til udstedelsen af den månedlige regning på ydelsen, er med til at bestemme, hvad lånet kommer til at koste dig. Derfor skal du rent faktisk ikke se på renten, når du skal finde den billigste låneudbyder. I stedet skal du finde den såkaldte ÅOP-værdi. Den er lovpligtig for alle låneudbydere at oplyse, og står oftest med småt under udbyderens låneberegner. 

ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Procentsatsen angiver, hvor stor en andel af din årlige ydelse på lånet, der går til renter og gebyrer. Altså er lånet billigst at optage, hos den låneudbyder der har den laveste ÅOP-værdi. Husk dog altid kun at sammenligne ÅOP-værdier på lån af samme størrelse og med samme løbetid. Ellers kan du ikke bruge ÅOP-procenten som sammenligningsgrundlag. 

Vil du ansøge om et lån på 500.000 hos os? Så vælg lånebeløb og løbetid i vores låneberegner, og få en idé om, hvor stor din månedlige ydelse vil blive. Klik derefter på Ansøg nu-knappen, og udfyld spørgsmålene på næste side. Underskriv til sidst låneansøgningen med dit NemID. Så har du meget snart svar på, om du kan låne 500.000 kr. af os. 

Som det fremgår af ovenstående, får du en seriøs og ansvarlig låneudbyder, hvis du vælger at låne 400.000 kr. hos os. Brug låneberegneren og svar på spørgsmålene, så får du svar og penge på kontoen i løbet af kort tid. 

Privatlån hos Basisbank
Læs mere om Samlelån

Vi har hjulpet flere tusinde kunder med at få styr på deres økonomi med et samlelån – skal vi også hjælpe dig? Beregn her, hvad du kan spare om måneden med Basisbank Samlelån

Vi har hjulpet flere tusinde kunder med at få styr på deres økonomi med et samlelån – skal vi også hjælpe dig? Beregn her, hvad du kan spare om måneden med Basisbank Samlelån.

Basisbank Billån

Er det blevet tid til at udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Med et Basisbank Billån kan du få råd til den bil, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med bilfinansieringen.

Er det blevet tid til at udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Med et Basisbank Billån kan du få råd til den bil, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med bilfinansieringen.

Ferielån artikel

Vidste du, at du med Basisbank Ferielån har mulighed for at tilpasse lånet, så det passer lige præcis til din økonomi? Måske koster din drømmerejse ikke så meget som du tror. Prøv vores beregner her.

Vidste du, at du med Basisbank Ferielån har mulighed for at tilpasse lånet, så det passer lige præcis til din økonomi? Måske koster din drømmerejse ikke så meget som du tror. Prøv vores beregner her.

Læs mere om bolig og renovering

Danskerne renoverer deres boliger som aldrig før. Går du også drømmer om at renovere din bolig? Vi har hjulpet mange kunder med at finansiere deres boligrenoveringsprojekter – skal vi også hjælpe dig? Få et uforpligtende tilbud tilsendt i dag.

Danskerne renoverer deres boliger som aldrig før. Går du også drømmer om at renovere din bolig? Vi har hjulpet mange kunder med at finansiere deres boligrenoveringsprojekter – skal vi også hjælpe dig? Få et uforpligtende tilbud tilsendt i dag.

kontakt os

Kontakt Basisbank

basisbank A/s

Park Allé 295
2605 Brøndby
CVR 25213483

kundeservice

Du kan altid skrive til os
kontakt@basisbank.dk

Bankafdelingen
mandag til fredag 10.00 – 12.00

Forbrugslån
mandag til fredag 9.00 – 16.00

finansiering til detailhandel