Brug for at
låne 50.000 kr.

Privatlån – op til
500.000 kr. uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


Hurtigt lån af 50.000 kroner uden sikkerhed og budget


Et lån på 50.000 kroner er oftest noget, du vil spørge om i den bank, hvor du har din lønkonto. For sådan er vi opdraget. Men vælger du Basisbank, får du lånet på bedre vilkår og til minimum samme rente. Samtidig får du hurtigt svar på, om du kan få lånet bevilliget, og har pengene hurtigt på kontoen. Ansøg med det samme, eller få flere gode grunde til at vælge Basisbank herunder.

Skal du låne 50.000 kroner, er det ikke nødvendigvis din bank, der kan give dig det mest fordelagtige tilbud. For selv om du allerede har samlet alle dine bankforretninger hos dem, vil de oftest bede om et opdateret budget, hvis ikke banken kender dig godt, og du har en meget solid økonomi. Samtidig kan du også risikere, at banken beder dig om at stille sikkerhed for lånet. Oftest i form af en tinglyst pant i det, som du låner pengene til.

Alligevel kan banken sjældent tilbyde dig en bedre rente, end du kan få andre steder. For er beløbet ikke noget, du skal bruge til din bolig eller et billån, anser banken det som et almindeligt forbrugslån.

Så selv om du måske har lært hjemmefra, at banken altid er billigst, er det ikke nødvendigvis rigtigt. Samtidig er sagsbehandlingen også meget langsommere, end hvis du f.eks. ansøger om pengene hos en bank, der er 100 % internetbaseret.

Ansøg om Privatlån her

Lån af 50.000 kr.


Sådan en bank er Basisbank.dk. Vi har tilbudt bankforretninger på nettet siden år 2000, og tilbyder udover privatlån på mellem 30.000 og 500.000 kroner også billån, samlelån og en almindelig budgetkonto med betalingskort.

Låner du 50.000 kroner hos os, kan du vælge en løbetid på mellem 12 og 72 måneder, alt efter hvad der passer bedst til din privatøkonomi.

Ansøg om Privatlån her

Sådan låner du 50.000 kroner hos Basisbank


Ønsker du at låne 50.000 kroner, vælger du bare det som lånebeløb i låneberegneren øverst på siden. Derefter vælger du den løbetid, der giver dig et månedligt afdrag, du har råd til. Klik så på Ansøg her-knappen, og besvar de spørgsmål, du finder på den efterfølgende side. Så har du svar om få minutter.

Vi beder hverken om, at du uploader lønsedler, årsopgørelse eller et opdateret budget. De oplysninger som vi har brug for, får vi ved hjælp af de informationer, du giver os adgang til, når du bruger dit NemID til at underskrive din låneansøgning med.

Ansøg om Privatlån her

Lån 50.000 uden sikkerhed


Vi beder dig heller ikke om at stille sikkerhed – heller ikke i det, du låner pengene til. Selv om det giver dig en lidt højere rente på lånet, fordi vores risiko ved udlånet bliver højere, sparer du faktisk penge på ikke at skulle stille sikkerhed.

For det sparer dig både for gebyret for papirarbejdet og stempelgebyr til staten for tinglysning af pant i det, som skal stå som sikkerhed for lånet. Altså bliver dine etableringsomkostninger på lånet billigere, når du låner hos os.

Vi beder dig heller ikke om at flytte alle dine andre bankforretninger over til os, før vi vil låne dig penge. Som 100 % internetbaseret bank behandler og vurderer vi hver enkelt bankforretning for sig selv, og ønsker ikke at stavnsbinde vores kunder.Ansøg om Privatlån her

Lån 50.000 kroner på den mest ansvarlige måde


Til gengæld tillader vi os at spørge ind til, hvad du skal bruge pengene til, samt hvorvidt du har optaget andre lån i indeværende år. Det gør vi ikke for at snage i dit privatliv, men for bedre at kunne vurdere din privatøkonomi.

For hos Basisbank går vi efter at udlåne penge på en ansvarlig måde til vores kunder. Derfor foretager vi altid en grundig kreditvurdering af alle låneansøgninger på baggrund af de oplysninger, som du har givet os adgang til med dit NemID.

Det betyder desværre, at der er nogle låneansøgninger, vi bliver nødt til at afvise. For selv om det giver dig en dårlig oplevelse med os, siger vi nej, hvis vi vurderer, at din privatøkonomi ikke kan bære lånet. Hellere det, end at du ender i økonomisk udføre på grund af lånet.

Ansøg om Privatlån her

Kan jeg låne 50.000 på trods af RKI?


Vores ansvarlige tilgang til udlån af penge betyder også, at du:

  • Skal være over 18 år og myndig

  • Skal have bopæl i Danmark

  • Skal have en fast indkomst

  • Skal Ikke være registreret som dårlig betaler

Så du kan ikke optage lån hos os, hvis du er registreret hos Experian – det som tidligere hed RKI – eller hos Kreditor Registeret. Heller ikke selv om det er for at komme ud af et af de to registre.

Skulle en registrering hos de to bureauer være den eneste forhindring for, at vi vil behandle din ansøgning, anbefaler vi, at du logger ind hos dem med dit NemID. Så kan du se, hvem du er blevet registreret af, samt hvor meget du skylder dem.

Kontakter du efterfølgende dem, som du skylder penge, og betaler beløbet. Eller indgår du en afdragsordning med dem. Så kan du få registreringen fjernet.


Ansøg om Privatlån her

Er Basisbank billig med lån på 50.000?


Er Basisbank billig at låne hos? Ønsker du at tjekke os op mod andre låneudbydere, skal du sammenligne den såkaldte ÅOP-værdi på lånene. Den angiver hvor stor en procentdel af dine afdrag over et år, der går til renter og gebyrer.

Det svarer lidt til at sammenligne kiloprisen på to forskellige produkter i supermarkedet.

Men husk: Du kan kun bruge værdien, hvis du sammenligner lån af samme størrelse og med samme løbetid.

Ansøg om Privatlån her

Lån 50.000 med hurtig udbetaling


Så når du har brug for et billigt lån af 50.000 kroner uden lang sagsbehandling, er det Basisbank, du skal ansøge hos. Vi giver dig:

  • Svar på få minutter inden for normal åbningstid

  • Pengene på kontoen inden for 10 minutter

Det sidste kræver dog, at du først har underskrevet den endelige lånedokument med dit NemID. Og naturligvis at du gør det inden for vores åbningstid. Ellers har du først pengene på kontoen den følgende bankdag om morgenen. Ansøg om lånet nu ved at benytte låneberegneren øverst på siden. Så har du svar om få minutter, og kan komme videre med det, som du drømmer om.

Ansøg om Privatlån her