BRUG FOR AT LÅNE 40.000 KR.

attraktiv rente

få svar med det samme

nemt og sikkert

EN BANK – MANGE MULIGHEDER

Mød os på Trustpilot

LÅN 40.000 kr. i dag

Få råd til dine drømme

Hos Basisbank kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån.
Vi har hjulpet mere end 100.000 danskere med at få
deres drømme opfyldt.

• Lån mellem 30.000 – 500.000 kr.
• Debitorrente 4,95 – 15,95%
• Få svar med det samme

Fordelene ved et privatlån hos basisBank

Med at lån hos Basisbank, kan du låne til både store og små drømme – en ny cykel, møbler eller et renoveringsprojekt?
Mulighederne er mange.

• Få et uforpligtende tilbud
• Du vælger selv hvad pengene skal bruges til
• Du kan tilpasse beløb med en fleksibel løbetid

Previous
Next
Previous
Next

Basisbank har hjulpet over
100.000 kunder med deres drømme

Vi har mere end 20 års erfaring som udbyder af Privatlån i Danmark, og vi har hjulpet over 100.000 kunder med at få råd til dét, de drømmer om. Vores ansøgningsproces er nem, hurtig og overskuelig, da vi mener, at det skal være enkelt at låne penge.
Dét mener vi giver tilfredse kunder.

privatlån hos basisbank

Brug for et lån på 40.000 kroner? Så har du mange forskellige muligheder for at ansøge om lån For din egen bank er ikke nødvendigvis hverken den billigste, den hurtigste eller den med de bedste vilkår. Vælger du Basisbank, får du ikke bare hurtigt svar på, om du kan få lånet. Du får også pengene hurtigt på kontoen. Ansøg med det samme, eller læs mere om, hvorfor du skal vælge Basisbank til et lån på 40.000 kroner.

Der var engang, hvor det var i den bank, hvor du havde din lønkonto, at du fik de bedste betingelser og laveste renter på et lån på 40.000 kroner. Sådan er det ikke nødvendigvis længere. Medmindre banken kender dig og din økonomiske situation ganske godt. F.eks. fordi du allerede har alle dine andre bankforretninger samlet hos dem.

Er du et lidt mere ubeskrevet blad i bankens kundeportefølje, kan et lån på 40.000 kroner nemt ende med at kræve, at du både skal stille med et opdateret privatbudget og en sikkerhed for lånet.

Men på trods af alt det besvær, kan bankerne sjældent give dig en meget bedre rente på dit lån. For et lån som ikke går til bil eller bolig, vil blive betragtet som et forbrugslån. Det er en af de låntyper, bankerne har en høj rentesats på.

Så selv om du sikkert er vokset op med, at bankerne altid er billigst at låne hos, er det ikke rigtigt længere. Samtidig er de tit flere dage om at behandle din låneansøgning. Så der er mange gode grunde til at undersøge alternativerne til din sædvanlige bank.

En af disse alternativer er os hos Basisbank. Vi er en 100 % internetbaseret bank, der har udbudt bankforretninger på nettet siden år 2000. Udover privatlån på mellem 30.000 og 500.000 kr. tilbyder vi således også samlelånbillån, opsparing, investering og en helt almindelig budgetkonto med betalingskort.

Vælger du at låne 40.000 kroner hos os, kan du betale dem tilbage over 24 til 72 måneder, alt efter hvad der giver bedst mening for din privatøkonomi. Hvor meget lånet kommer til at koste dig i månedlig ydelse, kan du hurtigt få svar på ved at bruge låneberegneren øverst på siden.

Bare indstil lånebeløbet til 40.000 kroner, og vælg den ønskede løbetid i vores låneberegner. Så får du straks at vide, hvor meget du kommer til at sidde for hver måned. Er beløbet for højt i forhold til dit økonomiske råderum, kan du prøve at forlænge løbetiden. Har du omvendt godt med luft i din privatøkonomi, kan du spare mange penge ved at vælge en kortere løbetid.

Så snart du har fundet den løbetid, der passer til din privatøkonomi, klikker du på Ansøg her-knappen, udfylder de resterende spørgsmål, og underskriver ansøgningen med dit NemID.

Så behandler vi din låneansøgning, og giver dig svar i løbet af ganske få minutter.

Størstedelen af de de oplysninger vi har brug for, giver du adgang til, når du underskriver låneansøgningen med din digitale signatur. 

Lige som alle andre finansieringsselskaber, som udbyder lån på nettet, skal du ikke stille sikkerhed for det lån, du optager hos os. Det betyder, at du ikke skal finde noget værdifuldt, som vi kan tage, hvis du ikke overholder tilbagebetalingen af lånet.

Det medfører en lidt højere rente, fordi det øger vores risiko ved at låne penge ud. Men du sparer både penge på oprettelsesgebyret, og undgår at skulle betale tinglysningsafgift på panten i det, som du stiller som sikkerhed for lånet. Altså ender dine oprettelsesudgifter med at blive lavere.

Og nej! Selv om vi også er en bank, beder vi dig ikke om at flytte alle dine bankforretninger over til os.

Vi behandler, og vurderer hver enkelt bankforretning for sig, og har intet ønske om at stavnsbinde dig som kunde.

Hos Basisbank går vi ind for et ansvarligt udlån af penge. Derfor vil du ikke opleve, at vi forsøger at lokke dig til med rentefrie lån på betingelser, som du aldrig ville have mulighed for at overholde, medmindre du havde vundet i Lotto. Og hvorfor dog så låne?

Vores ansvarlige tilgang til udlån kommer også til udtryk i, at vi rent faktisk spørger dig om, hvad du skal bruge de lånte penge til. Det er ikke for at snage i dit privatliv, men for bedre at forstå, hvad det er for drømme, du ønsker at opfylde.

Vi spørger dig også, om du har optaget andre lån i indeværende år. Det gør vi, for bedre at kunne forstå din privatøkonomi og holde den op mod de andre oplysninger, vi har fået ud af de informationer, du har givet os adgang til med din digitale underskrift.

Desværre betyder det så også, at vi nogle gange bliver nødt til at sige nej til en låneansøgning. Men selv om det naturligvis kommer til at skuffe låneansøgeren, siger vi hellere fra, end vi risikerer at være med til at få den pågældende ud i et økonomisk uføre.

Naturligvis vil du helst betale så lidt som muligt for at låne 40.000 kroner. Derfor er det klart, at du sammenligner os med de lånemuligheder, som du har hos andre låneudbydere.

Når du gør det, er det dog vigtigt, at du gør det på den rigtige måde. Det vil sige, at du skal bruge den såkaldte ÅOP-værdi, når du sammenligner vores lån med en anden låneudbyders.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og dækker over, hvor stor en procentdel af det beløb du betaler tilbage over et år, der går til renter og gebyrer på lånet. Jo lavere den procentsats er, jo billigere bliver lånet for dig.

Dog er det vigtigt, at du altid sammenligner lån på samme beløb og med samme løbe tid. Ellers giver ÅOP-værdien ikke et retvisende billede.

Er du klar til at ansøge? Så kan du glæde dig over, at du både kan have svar og pengene på kontoen om mindre end en time. I hvert fald hvis du både ansøger, får bevilliget lånet, og underskriver låneaftalen med dit NemID inden for vores normale åbningstid.

Ja, faktisk kan pengene stå på din NemKonto inden for 10 minutter efter vi har modtaget din digitale underskrift.

Så hvorfor ikke ansøge med det samme?

Privatlån hos Basisbank
Læs mere om Samlelån

Vi har hjulpet flere tusinde kunder med at få styr på deres økonomi med et samlelån – skal vi også hjælpe dig? Beregn her, hvad du kan spare om måneden med Basisbank Samlelån

Vi har hjulpet flere tusinde kunder med at få styr på deres økonomi med et samlelån – skal vi også hjælpe dig? Beregn her, hvad du kan spare om måneden med Basisbank Samlelån.

Basisbank Billån

Er det blevet tid til at udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Med et Basisbank Billån kan du få råd til den bil, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med bilfinansieringen.

Er det blevet tid til at udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Med et Basisbank Billån kan du få råd til den bil, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med bilfinansieringen.

Ferielån artikel

Vidste du, at du med Basisbank Ferielån har mulighed for at tilpasse lånet, så det passer lige præcis til din økonomi? Måske koster din drømmerejse ikke så meget som du tror. Prøv vores beregner her.

Vidste du, at du med Basisbank Ferielån har mulighed for at tilpasse lånet, så det passer lige præcis til din økonomi? Måske koster din drømmerejse ikke så meget som du tror. Prøv vores beregner her.

Læs mere om bolig og renovering

Danskerne renoverer deres boliger som aldrig før. Går du også drømmer om at renovere din bolig? Vi har hjulpet mange kunder med at finansiere deres boligrenoveringsprojekter – skal vi også hjælpe dig? Få et uforpligtende tilbud tilsendt i dag.

Danskerne renoverer deres boliger som aldrig før. Går du også drømmer om at renovere din bolig? Vi har hjulpet mange kunder med at finansiere deres boligrenoveringsprojekter – skal vi også hjælpe dig? Få et uforpligtende tilbud tilsendt i dag.

kontakt os

Kontakt Basisbank

basisbank A/s

Park Allé 295
2605 Brøndby
CVR 25213483

kundeservice

Du kan altid skrive til os
kontakt@basisbank.dk

Bankafdelingen
mandag til fredag 10.00 – 12.00

finansiering til detailhandel