Brug for at
låne 400.000 kr.

Privatlån – op til
500.000 kr. uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


Lån 400.000 og få svar og penge i dag!


Et lån på 400.000 er et stort beløb. Men skal lånet hverken bruges til bolig eller bil, vil din bank tilbyde dig et forbrugslån. Det kan du oftest få billigere og på bedre vilkår hos f.eks. os i Basisbank. Vi har drevet 100 % internetbaseret bankvirksomhed siden år 2000, og kan give svar på din ansøgning i løbet af kort tid. Ansøg med det samme i låneberegneren, og læs mere om, hvorfor du skal låne 400.000 kr. hos os! Lån i størrelsesordenen 400.000 kroner er ikke et beløb, mange tror kan lade sig gøre at optage på nettet. For typiske kviklån er jo sjældent på mere end 40-50.000 kroner. Derfor er banken oftest deres første valg, når først lånebeløbet bliver så stort. Men skal du ikke bruge pengene til enten bil eller bolig, er et forbrugslån den eneste måde, du kan låne pengene af din bank. Her er renten meget høj, ligesom banken vil bede dig både om at stille sikkerhed for lånet, og komme med et opdateret budget for din privatøkonomi.

Endelig er sagsbehandlingstiden meget lang. For lån på den her størrelse er noget, der skal gennemgås og godkendes af flere instanser i banken, før de kan komme med et svar på din låneansøgning. Har du ikke allerede samlet alle dine bankforretninger i den pågældende bank, vil de også bede dig om at gøre det. Det kan lægge flere uger oven i sagsbehandlingen. Specielt hvis du har en ejerbolig, som du først skal flytte finansieringen af over i banken.

Ansøg om Privatlån her

Ja, du kan låne 400.000 hos Basisbank


Basisbank udbyder som en af de få finansieringsselskaber på nettet lån på mellem 30.000 og 50.000 kroner. Så hvor du oftest kun kan låne op til 75-100.000 kroner hos andre låneudbydere, har du hos os mulighed for at kunne optage lån på mere end 400.000 kroner. Vi er en rendyrket internetbank, der siden år 2000 har tilbudt alle mulige former for bankforretninger på nettet.

Så har du brug for et samlelån, til at samle og aflive dine gamle, dyre kviklån, eller skal du låne til en ny bil, er det også noget vi kan klare for dig. Vi tilbyder også en helt almindelig budgetkonto med tilknyttet betalingskort, ligesom vi tilbyder finansiering, opsparing og investering.

Ansøg om Privatlån her

Lån 400.000 kr. uden sikkerhed


Ligesom alle andre lån på nettet, skal du ikke hen og finde noget værdifuldt, du ejer, som du kan stille som sikkerhed for lånet. Heller ikke selv om vi taler om så stort et beløb. Det sparer dig faktisk for en hel del penge på låneoptagelsen. For skulle du stille sikkerhed, skulle du både betale gebyr for en hel del papirarbejde og for tinglysning af pant i det, der skulle stå som sikkerhed for lånet.

Ulempen er, at det giver dig en lidt højere rente på dit lån, fordi vi løber en større risiko, når vi ikke har fået sikkerhed for pengene.

Ansøg om Privatlån her

Så nemt kan du ansøge om et lån hos Basisbank


Når du skal ansøge om et lån, skal du ikke indsende et opdateret privatbudget til os, ligesom du heller ikke behøver at finde nogen som helst skriftlige dokumentation for din indtægt i form af lønsedler og årsopgørelse.

Alt hvad du skal gøre, er at vælge lånebeløb og løbetid, samt besvare et par spørgsmål om dig selv og din privatøkonomi. Så indhenter vi selv alle de øvrige informationer, som vi har brug for fra SKAT og forskellige andre kilder. Det sker ved hjælp af den tilladelse, du giver os, når du underskriver låneansøgningen med dit NemID.Ansøg om Privatlån her

Du har svar i løbet af kort tid


Det sker helt automatisk og foregår digitalt. Bliver du godkendt, og underskriver du efterfølgende det fremsendte lånedokument med dit NemID inden for vores åbningstid?

Så kan du have pengene på kontoen inden for 10 minutter efter, vi har modtaget det digitalt signerede lånedokument.

Ansøg om Privatlån her

Hos Basisbank har vi fokus på ansvarligt udlån


Selv om det går stærkt, når vi vurderer din låneansøgning, gør vi os alligevel umage med behandlingen af den. Således spørger vi dig både om, hvad du skal bruge pengene til, samt om du har optaget andre lån i år. Det gør vi naturligvis ikke fordi vi ønsker at snage i dit privatliv. Vi gør det for at kunne forstå din privatøkonomi bedre. Sammenholdt med oplysningerne fra SKAT og andre finansierings- og kreditvurderingsbureauer, giver det os en godt og solidt grundlag at vurdere din ansøgning om et lån på 400.000.

Det kan så nogle gange føre til, at vi desværre bliver nødt til at afvise en låneansøger. Det er aldrig rart, fordi vi så giver den pågældende en dårlig oplevelse med os. Men det vil vi hellere gøre, frem for at bevillige et lån, som kan ende med at give vedkommende økonomiske problemer i måske mange år fremefter.


Ansøg om Privatlån her

Er Basisbank de billigste at låne 400.000 hos?


Ønsker du at sammenligne vores lånetilbud med f.eks. din bank eller andre finansieringsselskaber, er det vigtigt, at du gør det på det rigtige grundlag. Her kan du ikke nøjes med at se på renterne alene. I stedet skal du se på ÅOP-værdien, der både tager hensyn til renter og gebyrer hos den enkelte låneudbyder.

ÅOP betegner de samlede Årlige Omkostninger i Procent ved at optage et lån. Procentsatsen fortæller således, hvor stor en del af de ydelser du betaler tilbage hen over et helt år, der går til renter og gebyrer på lånet. Altså er den låneudbyder, som tilbyder den laveste ÅOP-værdi, den billigste at låne hos.

Ansøg om Privatlån her

Er du klar til at ansøge?


Som det fremgår af ovenstående, får du en seriøs og ansvarlig låneudbyder, hvis du vælger at låne 400.000 kr. hos os. Brug låneberegneren og svar på spørgsmålene, så får du svar og penge på kontoen i løbet af kort tid.

Ansøg om Privatlån her