BRUG FOR AT LÅNE 300.000 KR.

attraktiv rente

få svar med det samme

nemt og sikkert

EN BANK – MANGE MULIGHEDER

Mød os på Trustpilot

gør dine drømme mulige

Få råd til både store og små drømme

Hos Basisbank kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån.
Vi har hjulpet mere end 100.000 danskere med at få
deres drømme opfyldt.

• Lån mellem 30.000 – 500.000 kr.
• Debitorrente 4,95 – 15,95%
• Få svar med det samme

Fordelene ved et privatlån hos basisBank

Med at lån hos Basisbank, kan du låne til både store og små drømme – en ny cykel, møbler eller et renoveringsprojekt?
Mulighederne er mange.

• Få et uforpligtende tilbud
• Du vælger selv hvad pengene skal bruges til
• Du kan tilpasse beløb med en fleksibel løbetid

Previous
Next
Previous
Next

Basisbank har hjulpet over
100.000 kunder med deres drømme

Vi har mere end 20 års erfaring som udbyder af Privatlån i Danmark, og vi har hjulpet over 100.000 kunder med at få råd til dét, de drømmer om. Vores ansøgningsproces er nem, hurtig og overskuelig, da vi mener, at det skal være enkelt at låne penge.
Dét mener vi giver tilfredse kunder.

privatlån hos basisbank

Skal du låne 300.000, er banken nok det første sted, du tænker på at henvende dig. Men skal pengene ikke bruges til bolig eller bil, kan banken kun tilbyde et almindeligt forbrugslån med høj rente. Det kan du få både billigere og på mere favorable vilkår hos andre låneudbydere. F.eks. Basisbank, Danmarks første 100 % internetbaserede bank med 20 års erfaring. Ansøg om lånet i låneberegneren, og læs mere om alle fordelene ved at låne 300.000 kr. hos os.

Et lån på 300.000 er normalt noget, du optager til bil eller bolig. Derfor tænker mange, at banken må være det oplagte sted at ansøge om så stort et lån – også selv om det ikke er det, de skal låne til. Men dels vil en ansøgning på et lån af den størrelse tage ekstra lang tid at få behandlet i banken, og dels vil det oftest kræve både at du stiller med et privatbudget, og kan stille noget værdifuldt som sikkerhed for lånet.

Samtidig vil banken oftest bede dig flytte alle dine øvrige bankforretninger over til den pågældende bank, hvis du ikke allerede har samlet dem der. Desuden er flere banker begyndt at kræve en livsforsikring af låntagere, som optager større lån i banken. Sidst og bestemt ikke mindst vil et lån på 300.000, som ikke skal bruges på bolig eller bil, blive betragtet som et forbrugslån. Her er der ikke noget af spare ved at låne i banken. Oftest vil du kunne finde et tilsvarende lån lige så billigt eller billigere hos andre låneudbydere, samt altid på meget bedre vilkår. Og på nettet tager det ikke en krig at få behandlet din låneansøgning!

Hos Basisbank kan du søge om lån på mellem 30.000 og 500.000 kroner. Så skal du låne 300.000 kroner, er vi et oplagt sted at søge hos – i øvrigt som en af de få låneudbydere på nettet. Kun enkelte andre tilbyder udlån af så store beløb. Basisbank er en rendyrket internetbank, som har tilbudt bankforretning på nettet siden år 2000. Således kan du både optage billånsamlelån og have din budgetkonto med betalingskort hos os. Vi udbyder også forskellige ydelser inden for finansiering og opsparing.

Alt hvad vi skal bruge for at behandle din ansøgning, indhenter vi selv digitalt, via de tilladelser du giver os, når du underskriver din låneansøgning med dit NemID. Vi skal blot se dokumentation for dine udgifter, som du nemt og hurtigt kan indsende til os. Vi kræver heller ikke, at du skal stille sikkerhed. Det øger ganske vist rentesatsen på lånet en smule, men sparer dig omvendt en del penge på oprettelsen. For du skal hverken betale os for papirarbejdet eller betale gebyr for tinglysning af pantet i det, som du skulle stille som sikkerhed for lånet.

Fordi vores sagsbehandling foregår digitalt, kan vi give dig hurtigt svar på din ansøgning. Bliver du godkendt til lånet, og underskriver låneaftalen med dit NemID inden for vores åbningstid, kan du faktisk have pengene på kontoen, små 10 minutter efter vi har modtaget din digitale signatur på lånedokumentet.

Se, det er jo en helt anden hastighed, end hvis du havde spurgt i banken.

Selv om du kan få et hurtigt lån af 300.000 kroner hos os, gør vi os umage med at sikre, at vi driver en ansvarlig udlånsforretning. Både i forhold til vores egen risiko og i forhold til dem, som vi låner penge ud til. Således vil du opdage, at vi både spørger dig om, hvad du skal bruge pengene til. Samt hvorvidt du har optaget andre lån i indeværende år. Det gør vi primært for at forstå din privatøkonomi bedre. Samtidig bruger vi alle de økonomiske oplysninger, som vi indhenter digitalt fra bl.a. SKAT og diverse kreditvurderingsbureauer og finansieringsselskaber, til at vurdere din ansøgning.

Det betyder desværre, at der også er nogle gange, hvor vi er nødt til at sige nej til en låneansøgning. Det er naturligvis aldrig rart. For derved skuffer vi en potentiel kunde, og giver dem en dårlig oplevelse med os. Men vi vil hellere sige nej, end at bevillige et lån som kan ende med at give låntageren økonomiske problemer senere. Det er det, vi kalder ansvarlighed!

Især når du låner så mange penge, som 300.000 kroner er, er du naturligvis interesseret i at skulle betale så lidt for lånet som muligt. Skal du sammenligne os med de få andre låneudbydere på nettet, som tilbyder så store lån, er det vigtigt, at du ikke fokuserer på renten alene. For en lav rente er ingen garanti for, at du har fundet det billigste lån. Høje gebyrer kan nemt være med til at gøre lånet med den billige rente dyrere end dem, der tilbyder en lidt højere rente. Det er derfor, den såkaldte ÅOP-værdi er indført fra lovgivningsmæssig side. ÅOP-værdien angiver, hvor store Årlige Omkostninger i Procent der er på dit lån. Altså, hvor mange procent af det, du betaler af på lånet hen over et år, der går til renter og gebyrer hos den pågældende låneudbyder.

Her vil den låneudbyder, der tilbyder til laveste ÅOP-værdi, være den billigste at låne hos. Men kun, hvis du sammenligner lån på samme størrelse og med nøjagtig samme løbetid. Alle låneudbydere skal oplyse ÅOP-værdien. Den finder du i det, der står med småt under den månedlige ydelse i vores låneberegner.

Vores ansvarlige tilgang til udlån af penge betyder også, at du:

Så som du kan se, kan du oftest få en lige så god eller bedre låneaftale med os hos Basisbank, som du kan med det pengeinstitut, hvor du har samlet dine øvrige bankforretninger. Vilkårene er altid bedre, fordi du ikke skal stille sikkerhed

Så er du klar til at låne, skal du bare starte ved låneberegneren. Så har du svar i løbet af kort tid!

Er Basisbank billig at låne hos? Ønsker du at tjekke os op mod andre låneudbydere, skal du sammenligne den såkaldte ÅOP-værdi på lånene. Den angiver hvor stor en procentdel af dine afdrag over et år, der går til renter og gebyrer.

Det svarer lidt til at sammenligne kiloprisen på to forskellige produkter i supermarkedet.

Men husk: Du kan kun bruge værdien, hvis du sammenligner lån af samme størrelse og med samme løbetid.

Så når du har brug for et billigt lån af 50.000 kroner uden lang sagsbehandling, er det Basisbank, du skal ansøge hos. Vi giver dig:

  • Svar på få minutter inden for normal åbningstid

  • Pengene på kontoen inden for 10 minutter

Det sidste kræver dog, at du først har underskrevet den endelige lånedokument med dit NemID. Og naturligvis at du gør det inden for vores åbningstid. Ellers har du først pengene på kontoen den følgende bankdag om morgenen. Ansøg om lånet nu ved at benytte låneberegneren øverst på siden. Så har du svar om få minutter, og kan komme videre med det, som du drømmer om.

Privatlån hos Basisbank
Læs mere om Samlelån

Vi har hjulpet flere tusinde kunder med at få styr på deres økonomi med et samlelån – skal vi også hjælpe dig? Beregn her, hvad du kan spare om måneden med Basisbank Samlelån

Vi har hjulpet flere tusinde kunder med at få styr på deres økonomi med et samlelån – skal vi også hjælpe dig? Beregn her, hvad du kan spare om måneden med Basisbank Samlelån.

Basisbank Billån

Er det blevet tid til at udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Med et Basisbank Billån kan du få råd til den bil, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med bilfinansieringen.

Er det blevet tid til at udskifte bilen eller købe en ekstra bil? Med et Basisbank Billån kan du få råd til den bil, du drømmer om. Vi er klar til at hjælpe dig med bilfinansieringen.

Ferielån artikel

Vidste du, at du med Basisbank Ferielån har mulighed for at tilpasse lånet, så det passer lige præcis til din økonomi? Måske koster din drømmerejse ikke så meget som du tror. Prøv vores beregner her.

Vidste du, at du med Basisbank Ferielån har mulighed for at tilpasse lånet, så det passer lige præcis til din økonomi? Måske koster din drømmerejse ikke så meget som du tror. Prøv vores beregner her.

Læs mere om bolig og renovering

Danskerne renoverer deres boliger som aldrig før. Går du også drømmer om at renovere din bolig? Vi har hjulpet mange kunder med at finansiere deres boligrenoveringsprojekter – skal vi også hjælpe dig? Få et uforpligtende tilbud tilsendt i dag.

Danskerne renoverer deres boliger som aldrig før. Går du også drømmer om at renovere din bolig? Vi har hjulpet mange kunder med at finansiere deres boligrenoveringsprojekter – skal vi også hjælpe dig? Få et uforpligtende tilbud tilsendt i dag.

kontakt os

Kontakt Basisbank

basisbank A/s

Park Allé 295
2605 Brøndby
CVR 25213483

kundeservice

Du kan altid skrive til os
kontakt@basisbank.dk

Bankafdelingen
mandag til fredag 10.00 – 12.00

Forbrugslån
mandag til fredag 9.00 – 16.00

finansiering til detailhandel