lån penge hurtigt

op til 500.000 kr.

Privatlån – op til
500.000 kr. uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


Kviklån – lån penge hurtigt


Med et kviklån fra Basisbank får du et både mere sikkert, mere fordelagtigt og mere seriøst hurtigt lån end den type kviklån, der advares mod i diverse tv-programmer. For hos Basisbank driver vi en ansvarlig udlånsforretning, der tager hensyn til din privatøkonomi. Sagsbehandlingen foregår digitalt, så du kan få hurtigt svar og hurtige penge på kontoen, når du har brug for dem. Læs med, og find ud af, hvordan du optager et ansvarligt kviklån gennem Basisbank.

Har du brug for at låne penge hurtigt, findes der mange forskellige låneudbydere, som lokker med hurtige penge på nettet. Men oftest er renterne skyhøje, eller også er vilkårene formuleret på en måde, der gør det meget svært, ikke at ende med at betale meget mere for lånet, end du forventede det kostede, da du optog det. Så ofte bliver det hurtige lån et dyrt bekendtskab. Det er den slags kviklån, vi gerne vil hjælpe dig med at undgå hos Basisbank!

Ansøg om Privatlån her

Hvad er et kviklån?


Et kviklån er fællesbetegnelsen for forbrugslån optaget gennem låneudbydere – oftest på nettet – hvor du ikke behøver stille sikkerhed, og hvor de lånte penge hurtigt kommer ind på din konto. Oprindelig blev kviklån optaget i butikkerne i forbindelse med køb af forbrugsgoder som f.eks. vaskemaskiner, tv og andre former for elektronik. Det foregik ved, at du tog dine seneste tre lønsedler og seneste årsopgørelsen med hen i butikken. Butikken faxede derefter dokumenterne ind til finansieringsselskabet, som behandlede låneansøgningen. Derefter ringede eller faxede de et svar tilbage til butikken om, hvorvidt kunden kunne få bevilliget lånet. Med internettets fremkomst flyttede sagsbehandlingen over på internettet. Snart blev det muligt for den almindelige forbruger at optage kviklånet direkte hos finansieringsselskabet. Derved behøvede sagsbehandlingen ikke at gå gennem den butik, hvor pengene fra lånet skulle bruges.

Det fik markedet for hurtige forbrugslån til at vokse, ligesom der opstod en lang række forskellige former for kviklån, som f.eks. sms-lån, mikrolån og forskellige former for løbende kreditter. Det har gjort det at optage et kviklån til noget af en jungle at finde rundt i for den almindelige forbruger. Derfor har kviklån fået et dårligt ry i den brede offentlighed.

Ansøg om Privatlån her

Hvordan et Basisbank kviklån adskiller sig fra andre


Det vil vi gerne gøre noget for at rette op på hos Basisbank. Vi er en 100 % internetbaseret bank, der siden år 2000 har tilbudt en bred vifte af bankforretninger online, herunder opsparing, investering, billån og almindelige budgetkonti med tilknyttet betalingskort. Som en del af vores produktportefølje tilbyder vi også privatlån og samlelån, der giver dig mulighed for at samle mange små, dyre og tit gebyrtunge kviklån til et stort lån på bedre og billigere vilkår.

Hos os kan du optage både privatlån og samlelån på fra 30.000 og op til 500.000 kroner med løbetider på mellem 12 til 180 måneder.

Ansøg om Privatlån her

Kviklån uden sikkerhed


Lige som hos alle andre online finansieringsselskaber optager du lånet uden sikkerhed, når du låner hos os. Det vil sige, at vi ikke kræver pant i det, du låner til, eller beder om sikkerhed i noget andet værdifuldt, som du ejer. Det betyder naturligvis, at lånet har en højere rente, end hvis du f.eks. lånte til en bil eller en bolig, der kan indgå som sikkerhed for lånet.

Men samtidig sparer du også en del penge på etableringen af lånet. For du skal hverken betale for papirarbejdet i forbindelse med etableringen af sikkerheden, eller for tinglysning af pant i den værdigenstand, du stiller som sikkerhed.Ansøg om Privatlån her

Vi spørger om, hvad du skal bruge pengene til


Der hvor vi adskiller os fra mange andre udbydere af kviklån, er, at vi rent faktisk spørger dig om, hvad du skal bruge de penge til, som du vil låne. Vi spørger dig også om, hvorvidt du har optaget andre lån i indeværende år, samt hvor mange penge du har lånt.

Det gør vi, fordi vi gerne vil forstå din privatøkonomi så godt som muligt, når vi kreditvurderer din låneansøgning. Og fordi vi er en ansvarlig låneudbyder.

Ansøg om Privatlån her

Alle låneansøgninger får samme fair behandling


Det betyder også, at vi nogle gange er nødt til at afvise en låneansøgning. Det er aldrig rart, hverken for os eller dem, vi er nødt til at sige nej til. Men vi vil hellere sige nej, så du ikke risikerer at løbe ind i økonomiske problemer. Vi tager altid udgangspunkt i og vurderer den enkelte låneansøgning separat ud fra det lånebeløb og den løbetid, du har ansøgt om. Samt de oplysninger du har givet os adgang til, da du underskrev din låneansøgning med dit NemID.

Netop fordi vi behandler hver enkelt kundesag for sig, beder vi dig heller ikke om at flytte alle dine øvrige bankforretninger over til os, for at vi vil låne dig penge. Det ville i øvrigt forlænge både sagsbehandlingstiden og ventetiden på at få pengene udbetalt med op til flere uger.Ansøg om Privatlån her

Hvordan finder jeg det bedste kviklån hos Basisbank


Ønsker du at ansøge om et kviklån hos Basisbank, anbefaler vi, at du først får et overblik over din aktuelle privatøkonomi.

Desuden er det en god ide at tage med i betragtningerne, hvordan du forventer, at den udvikler sig inden for den tid, lånet kommer til at løbe over.Ansøg om Privatlån her

Det skal du opfylde, for at kunne ansøge om et kviklån

Men før du kommer så langt, er der nogle mindstekrav du skal opfylde, for at vi vil behandle din låneansøgning. Således skal du:

  • Være over 18 år og myndig

  • Have fast bopæl i Danmark

  • Du skal have en fast indkomst

  • Ikke være registreret i Experian (RKI) eller Debitor Registeret


Ansøg om Privatlån her

Kan jeg så ikke optage et kviklån hos Basisbank på trods RKI?


Nej, er du registreret hos et af de to nævnte kreditoplysningsbureauer, afviser vi din ansøgning. Men hvis du logger ind på deres respektive hjemmesider med dit NemID, kan du få en oversigt over, hvem og hvor meget du skylder.

Afvikler du efterfølgende din gæld hos de pågældende, eller indgår en afdragsordning, kan du bede om at få slettet din registrering hos Experian eller Debitor Registeret.Ansøg om Privatlån her

Få overblik over din privatøkonomi med et budget


Når du ansøger om et lån hos os, starter du med at vælge lånebeløb og løbetid ved hjælp af låneberegneren i toppen af siden. Derefter kan du se, hvor meget du skal betale tilbage på lånet hver måned. For at få det bedste beslutningsgrundlag for, hvor høj en månedlig ydelse du har råd til, anbefaler vi, at du først lægger eller opdaterer dit privatbudget. Det er ikke fordi vi kræver at se det, sådan som du tit kommer ud for det, hvis du vil låne i en traditionel bank - vi udarbejder faktisk et budget for dig. Men fordi det giver dig et mere korrekt og retvisende billede af, hvor mange penge du til rådighed hver måned, når alle de faste udgifter og leveomkostningerne er betalt.

Selvfølgelig kan du da altid lige tjekke, hvor meget du har haft til overs på din bankkonto, ved at kigge de sidste måneders kontoudtog igennem. Men skal du have det fulde overblik, skal du tage udgangspunkt i et helt år – og her giver budgettet dig det bedste og mest sandfærdige overblik.Ansøg om Privatlån her

Se hvordan fremtiden med et kviklån se ud


Budgettet gør det også nemmere for dig at regne på, hvordan en fremtid med et fast månedligt afdrag på et kviklån ser ud. Når du har fundet ud af, hvor stort et månedligt afdrag du har råd til, kan du sætte det ind som en fast udgift i budgettet.

Derefter kan du hurtigt se, hvordan det påvirker resultatet. Har du penge på kontoen sidst på måneden i alle månederne? Og hvor stort bliver dit nye rådighedsbeløb på måneds- og årsplan?Ansøg om Privatlån her

Hvor høj en månedlig ydelse skal jeg vælge?


Den månedlige ydelse bestemmer løbetiden på dit lån. Jo kortere løbetid, jo højere bliver den månedlige ydelse – og omvendt.

Når du skal vælge, hvor høj din månedlig ydelse skal være, handler det om at være realistisk. For selv om du sparer en masse rentepenge ved at vælge en så høj månedlig ydelse, som du har råd til – så du kan afdrage lånet hurtigere – er det ikke sikkert, det er smart.

For hvad nu, hvis der opstår noget uforudset? Som f.eks. at dit kæledyr har brug for en behandling hos dyrlægen, du får en uventet reparation på bilen, eller at køleskabet pludselig står af? Den slags skal du helst have mulighed for at kunne sætte penge til side til hver måned, så du ikke skal ud og optage nye lån.

Så du skal ikke bruge hele dit rådighedsbeløb på at betale afdrag på dit lån. Omvendt skal du heller ikke vælge en unødvendig lang løbetid. Det kommer til at koste dig alt for mange penge til renter. Derfor har vi begrænset, hvor lang løbetid du kan vælge, i forhold til hvor stort et beløb du ønsker at låne:

  • Lån på op til 74.999 kroner kan du maksimalt afdrage over 72 måneder.

  • Lån på op til 99.999 kroner kan du maksimalt afdrage over 84 måneder.

  • Lån på op til 149.999 kroner kan du maksimalt afdrage over 120 måneder.

  • Lån på op til 244.999 kroner kan du maksimalt afdrage over 144 måneder.

  • Lån på op til 500.000 kroner kan du maksimalt afdrage over 180 måneder.Ansøg om Privatlån her

Hvor meget kan du reelt set spare på en kortere løbetid?


Vil du give dig selv et reelt overblik over, hvor mange penge du kan spare, på at vælge en kortere løbetid på dit lån, kan du foretage denne simple sammenligning: 1. Vælg den korteste løbetid, du har overvejet, i låneberegneren. Af teksten under låneberegneren fremgår det, hvor meget du skal betale tilbage i alt over den valgte løbetid. 2. Vælg derefter den længste løbetid, som du overvejer. Igen kan du finde det samlede beløb i teksten under låneberegneren, der skal til for at betale lånet ud. 3. Træk nu det beløb fra, som du har lånt på hver af de to løbetider. Så får du den faktiske udgift, som du har haft på at optage lånet med den valgte løbetid.

Hvad der giver mest mening for dig, afhænger helt af den økonomiske situation, der fremgår af dit budget. Sæt de to forskellige tal ind som månedlig ydelse og sammenlign forskellen. Eventuelt i hvert sit ark i regnearket, så du nemt kan klikke frem og tilbage mellem arkene og se forskellen. Har du råd til at vælge den korte løbetid for at spare på udgifterne til dit lån samt blive hurtigere gældfri? Eller vil du gerne have lidt ekstra luft i budgettet hver måned – og så betale lånet tilbage over en længere periode? Det er det kun dig selv, der kan tage stilling til.Ansøg om Privatlån her

Er Basisbank billige med kviklån?


Når du skal optage et kviklån, vil du naturligvis gerne slippe så billigt om ved lånet. Altså skal du vælge den låneudbyder, der tilbyder dig den laveste rente. Der er mange om buddet, så det er altid en god ide at sammenligne det lån, du kan få hos os, med de kviklån du kan få andre steder. Men pas på med at se på renten alene.

For har en anden låneudbyder en lavere rente, men højere gebyrer, ender lånet i den sidste ende med at blive dyrere for dig. Samtidig får du et lavere skattemæssigt fradrag på lånet. For det er kun renteudgifterne på et lån, du kan trække fra i skat. Gebyrerne er ikke fradragsberettigede.Ansøg om Privatlån her

Tjek altid lånets ÅOP


Det er derfor, begrebet ÅOP er blevet indført. Den er alle låneudbydere ifølge loven forpligtede til at oplyse på alle deres lånetilbud. ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent. Procentsatsen angiver, hvor mange procent af det, du betaler tilbage på et lån over et år, der går til renter og gebyrer på lånet. Altså er det lidt en slags kilopris på lånet.

Når du sammenligner to lån med samme lånebeløb og løbetid, vil den låneudbyder, der har den laveste ÅOP være den, der er billigst at låne hos.Ansøg om Privatlån her

Nem sammenligning af lån i kroner og øre


Siger procenter dig ikke så meget, kan du også tjekke ”prisforskellen”, ved at finde det samlede beløb du skal betale tilbage hos hver låneudbyder. Lige som i eksemplet fra før, står det beløb som regel altid i teksten med småt under låneberegneren på deres hjemmeside, når du har valgt det ønskede lånebeløb og den ønskede lånetid. Gør den ikke det, kan du bare gange den månedlige ydelse i låneberegneren med den valgte løbetid. Så får du et totalbeløb, der ligger meget tæt på det faktiske beløb, du skal betale tilbage, hvis du låner hos det pågældende finansieringsselskab.

Træk nu det beløb fra, du har lånt. Så finder du ud af, hvor meget lånet har kostet dig hos hver af låneudbyderne. Træk derefter udgiften på lånet hos den billigste låneudbyder fra udgiften på lånet hos den dyreste. Så får du besparelsen i kroner og ører. Det er da til at forholde sig til!Ansøg om Privatlån her

Hvorfor står renter og ÅOP opgivet som et interval?


Når du læser det, der står med småt under låneberegneren, vil du oftest finde nogle intervaller opgivet ud for både rentesats, ÅOP og månedlig ydelse. Det skyldes det såkaldte rentespænd. Det fortæller noget om, hvad den laveste og den højeste rente er, som du kan forvente at få tilbudt dit lån med. Rentesatsen varierer nemlig alt efter, hvor meget du låner, samt hvor god låneudbyderen vurderer din privatøkonomi til at være.

Hvad renten ender med at blive, har derfor indflydelse på både lånets ÅOP og din månedlige ydelse. Derfor bør du også altid tjekke det lånedokument, som du får til underskrift, hvis du får bevilliget dit lån. Det er de værdier, der står i lånedokumentet, som kommer til at gælde for dit lån – og dermed den indflydelse lånet får på din privatøkonomi, helt frem til du har afdraget lånet fuldt ud.Ansøg om Privatlån her

Kan jeg afdrage ekstra og betale mit kviklån ud før tid?


Kommer du til uventede penge, mens du afdrager på et privatlån hos Basisbank, kan det altid betale sig at bruge nogen af pengene på at betale et ekstraordinært afdrag. For selv en beskeden ekstrabetaling en enkelt måned, kan give dig en pæn besparelse på renteudgifterne, samt skære af løbetiden på lånet. Du kan altid betale ekstra af på dit lån ved at indbetale pengene direkte på lånet – eller ved at betale ekstra, når dit næste ordinære afdrag forfalder. Vi trækker hele din indbetaling fra på lånet, og opdaterer restgælden, og justerer eventuelt også løbetiden i forhold til din indbetaling. Det koster dig ikke noget gebyr at indbetale ekstraordinært på dit lån. Du får altid hele besparelsen på dit lån – og kan blive gældfri hurtigere.

Det samme gælder, hvis du er kommet til så mange penge, at der er råd til at betale lånet helt ud. Kontakt os for at få at vide, hvor meget du helt nøjagtig skal betale, for at afdrage dit lån helt og fuldstændigt. Vi giver dig et tal, der passer med det faktiske restbeløb et par dage senere. Så er vi sikker på, at din indbetaling dækker de renter, der er løbet på lånet, fra du kontaktede os, og til vi modtager pengene. Så slipper du for at få en efterregning. Eventuelle overskydende penge på din indbetaling, sender vi naturligvis tilbage til dig.Ansøg om Privatlån her

Så hurtigt er et kviklån hos Basisbank


Med alt det på plads, er du klar til at ansøge om dit privatlån hos Basisbank. Og nu går det stærkt. Fra du ansøger, kan du have pengene på din konto inden for den næste time. Det kræver dog, at du ansøger, får godkendt lånet og underskriver det endelige lånedokument inden for vores almindelige åbningstid.

Får du først underskrevet lånedokumentet efter vi er gået hjem, har du først pengene på kontoen næste morgen.Ansøg om Privatlån her

Ingen manuelle arbejdsgange


Når det kan gå så stærkt, skyldes det naturligvis, at der ikke er nogen manuelle arbejdsgange hos os. Vi sidder således ikke og gennemgår din årsopgørelse manuelt, eller skal se dine lønsedler på papir. Behandlingen af din låneansøgning foregår fuldstændigt digitalt ved hjælp af de oplysninger, du har givet os adgang til, da du underskrev låneansøgningen med dit NemID. Derfor kan vi give dig svar på, om du får lånet i løbet af ganske få minutter. Får du bevilliget lånet, fremsender vi også det endelige lånedokument digitalt – og du underskriver det online med dit NemID.

10 minutter efter du har underskrevet lånedokumentet, kan du have pengene på kontoen. Det kalder vi et kviklån – og hastigheden hvormed både sagsbehandling og overførslen af pengene foregår, er vi faktisk ret stolte over. Især fordi vi ved, at vi har behandlet din låneansøgning ansvarligt, og givet dig et lån til en rente og på nogle vilkår, du har råd til. Så ansøg om dit privatlån nu!Ansøg om Privatlån her

Kan jeg afdrage ekstra og betale mit kviklån ud før tid?


Kommer du til uventede penge, mens du afdrager på et privatlån hos Basisbank, kan det altid betale sig at bruge nogen af pengene på at betale et ekstraordinært afdrag. For selv en beskeden ekstrabetaling en enkelt måned, kan give dig en pæn besparelse på renteudgifterne, samt skære af løbetiden på lånet. Du kan altid betale ekstra af på dit lån ved at indbetale pengene direkte på lånet – eller ved at betale ekstra, når dit næste ordinære afdrag forfalder. Vi trækker hele din indbetaling fra på lånet, og opdaterer restgælden, og justerer eventuelt også løbetiden i forhold til din indbetaling. Det koster dig ikke noget gebyr at indbetale ekstraordinært på dit lån. Du får altid hele besparelsen på dit lån – og kan blive gældfri hurtigere.

Det samme gælder, hvis du er kommet til så mange penge, at der er råd til at betale lånet helt ud. Kontakt os for at få at vide, hvor meget du helt nøjagtig skal betale, for at afdrage dit lån helt og fuldstændigt. Vi giver dig et tal, der passer med det faktiske restbeløb et par dage senere. Så er vi sikker på, at din indbetaling dækker de renter, der er løbet på lånet, fra du kontaktede os, og til vi modtager pengene. Så slipper du for at få en efterregning. Eventuelle overskydende penge på din indbetaling, sender vi naturligvis tilbage til dig.Ansøg om Privatlån her