Billån hos BasisbanK

svar på få timer

slip for tinglysning

ingen udbetaling

EN BANK – MANGE MULIGHEDER

Mød os på Trustpilot

basisbank billån

FÅ FINANISIERET DIN DRØMMEBIL I DAG

Er det tid til en ny bil eller drømmer du bare om en opgradering?
Så er Basisbank Billån måske noget for dig.

Hos Basisbank kan du få billån fra 30.000-500.000 kr. uden udbetaling – og det er nemt, hurtigt og sikkert at ansøge. Beregn dit billån og ansøg med NemID. Det tager kun et øjeblik.

• Udbetaling samme dag
• Dit tilbud er uforpligtende
• Pengene udbetales til din NemKonto

FORDELENE VED BASISBANK BILLÅN

Drømmer du om en helt ny bil, en opgradering eller en ekstra bil? Vi er klar til at hjælpe dig med finansieringen.

  • Du kan selv bestemme lånebeløb og løbetid, så det passer til din økonomi
  • Pengene bliver udbetalt til din Nemkonto inden for få timer
  • Du skal ikke stille sikkerhed for dit billån
Fordele ved billån
Previous
Next
Previous
Next

Basisbank har hjulpet over
10.000 kunder med deres drømmebil

Vi har mange års erfaring med at udbyde billån i Danmark, og vi har hjulpet over 10.000 kunder med at købe deres drømmebil. Vores ansøgningsproces er nem og enkel, da vi stiller ikke krav om sikkerhed for billånet eller udbetaling. Vi blander os heller ikke i, om bilen er ny eller brugt. Dét mener vi giver tilfredse bilkunder.

billån hos basisbank

Du kan låne helt op til 500.000 kr. med et billån hos Basisbank – uden at du behøver kunne stille sikkerhed for lånet. Mangler du blot en smule til at finansiere din drømmebil, kan du låne fra 30.000 kr. og op.

Det hele foregår online, og forløbet er hurtigt og nemt – det eneste du behøver er dit NemID og et par klik, så klarer vi resten.

Med vores låneberegner til billån kan du nemt og hurtigt få en fornemmelse af, hvad dit billån vil komme til at koste dig. Den samlede pris afhænger af, hvor meget du låner, og beregneren giver dig et godt indtryk af dine udgifter til lånet; din månedlige ydelse, rente og det samlede beløb, som du skal betale tilbage.
Beregningen er vejledende og vi kan først oplyse den endelige rentesats, når vi har foretaget en kreditvurdering af dig.

Det billigste billån er typisk et lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed, fordi du slipper for omkostninger til tinglysning.

Hos Basisbank er et billån altid uden sikkerhed og dermed sandsynligvis blandt de billigste lån, du kan få.

En ansøgning om billån hos Basisbank er helt enkel og tager kun få minutter. Det eneste, du skal foretage dig, er at have dit NemID i nærheden, når du med få klik ansøger online via vores hjemmeside.

Når du går ind på Basisbank, vælger du, hvilket beløb du ønsker at låne og lånets løbetid – også bliver du guidet gennem vores ansøgningsproces. I ansøgningsprocessen beder vi om adgang til eSkat, så vi kan indhente relevante oplysninger, og foretage en fyldestgørende kreditvurdering af din økonomi.

Vi udarbejder også et budget for dig, hvor du kan indtaste dine oplysninger og ændre i det budget, vi har lavet til dig. Herefter beder vi om at få tilsendt dokumentation på dine udgifter. Til sidst underskriver du lånet med NemID. Efter godkendelsen vil lånet blive udbetalt til din NemKonto efter kun få timer.

For at kunne ansøge om et lån til en ny bil, skal du leve op til nogle krav:
• Du skal være over 18 år
• Du skal have bopæl i Danmark
• Du skal have en fast indkomst
• Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

For at få det fulde overblik over dit billån bør du forstå en række ord, som vi vil gennemgå betydningen af her:

Det betyder ÅOP
ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent” og dækker over, hvor stor en procentdel af dit årlige afdrag, der går til låneomkostninger som f.eks. renter, gebyrer, stiftelsesomkostninger og andet. Du kan bruge ÅOP til at sammenligne med andre lån, hvor beløb, løbetid og tilbagebetalingsmetode er det samme.

Det betyder hovedstol
I begrebet hovedstol forstås den samlede sum af det beløb, du har lånt, plus omkostninger i forbindelse med stiftelse af lånet. Hovedstolen vil derfor altid være højere end det beløb, du har lånt.

Det betyder ydelse
Et lån skal tilbagebetales løbende, som regel hver måned. Det månedlige beløb, du betaler tilbage, kaldes for ydelsen. Den inkluderer den bid af lånet, du skal betale tilbage hver måned, samt de renter og eventuelle gebyrer, der er løbet på.

Det betyder renter
Renten er prisen for at have lånt et beløb i en aftalt periode. De beregnes som en fast procentdel, der lægges oven i det lånte beløb og betales løbende hver måned sammen med ydelsen.

Det betyder gebyrer
Gebyr er navnet på den sum penge, du betaler for en specifik ydelse – for eksempel betaler du stiftelsen af dit lån med et stiftelsesgebyr.

Det betyder løbetid
Den periode, hvor du har fået lov at afdrage dit lån over, hedder løbetiden. Det er i løbet af løbetiden, at du skal tilbagebetale lånebeløbet plus omkostninger. Har dit lån således en løbetid på 72 måneder, betyder det, at du har 72 måneder til at betale lånet tilbage.

Det betyder indfrielse
At indfri et lån betyder at betale resten af lånet ud, så lånet er fuldstændigt tilbagebetalt. Normalt gør du det ved at følge den tilbagebetalingsaftale, som du har indgået med Basisbank – den ordinære indfrielse. Men du kan også vælge at betale tilbage før tid – ekstraordinær indfrielse. Det kunne være fordi, du har fået penge tilbage i skat. Det koster dig ikke ekstra at indfri lånet før tid hos Basisbank.

Selvom Basisbank er Danmarks første rendyrkede internetbank, så kræver vi ikke – som banker normalt gør – at du samler alle dine lån og din bankforretning hos os.
Når du vælger at tage et billån hos Basisbank, er der ikke andre krav. Har du flere lån, har du dog muligheden for at optage et Basisbank Samlelån, så du kan spare på låneomkostningerne og få overblik et overblik over din økonomi.

Hos os behøver du ikke booke tid til et møde med en bankrådgiver. Når du vælger at tage dit billån hos Basisbank, behøver du ikke andet end at have dit NemID klar – og så kan du søge online via vores hjemmeside. Her kan du selv tilpasse lånets størrelse og løbetid, så det passer til din økonomi.

Vores ansøgningsproces er nem og sikker – og vi kan indhente de fleste nødvendige dokumenter elektronisk, så behandlingsprocessen går hurtigt. Ved de fleste ansøgninger kan vi allerede give svar samme dag. Alle vores billån er uden udbetaling eller krav om tinglysning og det betyder, at vi kan behandle din ansøgning hurtigere.

Med Basisbank Billån undgår du en lang ansøgningsproces med flere dages ventetid, og vi sørger for, at pengene står på din NemKonto inden for få dage – måske allerede i dag. Og så kan du naturligvis indfri dit lån når som helst uden ekstra omkostninger. Sæt speederen i bund med et attraktivt billån fra Basisbank.

Her kan du læse om, hvad du har muligheder hos Basisbank. Vi tilbyder nemlig meget mere end Basisbank Billån.

Vidste du, at der er en række fordele ved at samle dine forskellige lån i ét enkelt lån? En af fordelene er, at hver måned sparer du gebyrer, da du kun skal betale gebyr hos én låneudbyder. Måske tænker du, at gebyret ikke betyder det store for din økonomi, men det kan sagtens løbe op i et par hundrede kroner hver måned på bare gebyrer. Det er penge, som du kan bruge på lidt ekstra forkælelse eller fornøjelse i din hverdag i stedet for. Det kan også betyde, at du kan få et større rådighedsbeløb til dig selv hver måned med de gebyrer, du sparer. Du vil højest sandsynligt få et endnu større rådighedsbeløb, hvis det er muligt at få samlelånet til en lavere rente end de renter, du betaler hos flere låneudbydere. Renten på dit samlelån afhænger af, hvordan din økonomi er, så renten kan vi give dig svar på, når vi har modtaget din ansøgning, gennemgået din økonomi og foretaget en fyldestgørende kreditvurdering af din økonomi. Sidst – men ikke mindst – kan et samlelån give dig et bedre overblik over din økonomi, fordi du har samlet dine lån hos én låneudbyder. Gennem tiden har vi hjulpet mange kunder med at få samlet deres lån med Basisbank Samlelån – skal vi også samle dine lån?

Hos Basisbank tilbyder vi også kolonihavelån. Med Basisbank Kolonihavelån kan du få finansieret din drømme kolonihave. Fordelen ved vores kolonihavelån er, at du ikke skal lægge penge til en udbetaling, og vi har heller ikke krav om at du skal stille sikkerhed for lånet. Det gør at vores ansøgningsproces er hurtig, og i de fleste tilfælde giver vi svar allerede samme dag. Udbetalingen vil være til din NemKonto, og pengene vil blive udbetalt inden for få timer eller dagen efter. En fordel, som mange af vores kunder er glade for, er muligheden for at kunne tilpasse løbetiden på lånet. Det giver dig mulighed for at tilpasse lånet til lige præcis din økonomi. Nogle kunder foretrækker en kort løbetid, så lånet hurtigt er betalt ud, mens andre kunder foretrækker en lang løbetid, så den månedlige ydelse er lavere. Prøv vores beregner og få en fornemmelse af, hvad den månedlige ydelse vil være. Den endelige ydelse får du, når ansøgningsprocessen er færdig. Ansøg i dag – vi sidder klar til at hjælpe dig med finansieringen af dit kolonihavehus.

Er du i gang med at planlægge din drømmerejse, men mangler bare at få økonomien på plads? Med Basisbank Rejselån har du mulighed for at finde ud af, hvad din rejse koster i dag. Hvis du allerede ved, hvad din rejse koster, så indtast beløbet i vores låneberegner, så du kan få en fornemmelse af, hvad det vil koste dig hver måned at købe din drømmerejse. Vores ansøgningsproces foregår online og med dit NemID – og du får at vide samme dag, om du er godkendt til lånet (forudsat at vi har modtaget alle nødvendige oplysninger). Pengene bliver udbetalt til din NemKonto efter få timer, når du har underskrevet lånet med dit NemID. Nu er der ikke længere nogen grund til at udskyde din drømmerejse – bestil den allerede i dag. 

Boligrenoveringsprojekter kan både være store og små, og med Basisbank Ombygningslån har du mulighed for begge dele. Det kan være alt fra nyt tag, gulvvarme i badeværelset, energioptimerede vinduer, ny garage, en tilbygning eller noget helt andet? Fordelen ved vores renoveringslån er, at du selv bestemmer hvad du gerne vil låne til – det blander vi os ikke i. Du tænker måske at det er dyrt at renovere, men fordelen ved vores byggelån er, at du har mulighed for at tilpasse løbetiden på dit byggelån, så det passer ind i dit månedlige budget. Jo længere tid lånet strækker sig over, jo billigere bliver den månedlige ydelse, du skal betale. Vi tilbyder løbetid fra 24 til 144 måneder afhængigt af lånebeløbet. Du kan prøve vores låneberegner og indtaste beløbet du gerne vil låne – så kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvad det vil koste dig om måneden. Den endelig månedlige ydelse kan vi oplyse dig, når vi har gennemgået din økonomi. Når vi har gennemgået din ansøgning og økonomi, og vi kan godkende lånet, så sender vi dig et lånetilbud, så du kan se, hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du ønsker lånet, så underskriver du med NemID, og vi udbetaler pengene til din NemKonto efter kort ventetid. Ansøg i dag og kom i gang med din renoveringsprojekt.

Går du og drømmer om at starte en ny hobby, nye møbler til stuen, en stor fødselsdagsfest eller planlægger I jeres helt store drømmebryllup, hvor der ikke skal spares på noget? Eller måske drømmer du om at der er råd til lidt ekstra forkælelse og fornøjelser i din hverdag? Så er Basisbank Privatlån en god mulighed for at få gjort noget ved drømmene. Du kan prøve vores låneberegner og få en indikation af, hvad det vil koste dig om måneden at låne til dine drømme. Vi har allerede hjulpet flere tusinde kunder med at få råd til deres drømme – skal vi også hjælpe dig med dine drømme? Så send din ansøgning i dag og få svar med det samme.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på et af vores lån. Vi er klar til at hjælpe dig med finansieringen. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på 70 22 09 29 eller kontakt@basisbank.dk, så kan vi hjælpe dig videre.

Privatlån hos Basisbank
Læs mere om Samlelån

Vidste du, at du med et samlelån kan spare penge hver måned? Vi ordner alt papirarbejdet for dig.  Det er slet ikke så besværligt som du måske tror.
Læs mere om Basisbank Samlelån her.

Vidste du, at du med et samlelån kan spare penge hver måned? Vi ordner alt papirarbejdet for dig. Det er slet ikke så besværligt at samle dine lån som du måske tror.
Læs mere om Basisbank Samlelån her.

Bolig og renoverings lån hos Basisbank

Danskernes lyst til at renovere er boomet det seneste års tid. Går du også med renoveringsplaner? Prøv vores beregner og find ud af, hvad dit renoveringsprojekt koster om måneden. Vi sender dig et uforpligtende tilbud på få minutter.

Danskernes lyst til at renovere er boomet det seneste års tid. Går du også med renoveringsplaner? Prøv vores beregner og find ud af, hvad dit renoveringsprojekt koster om måneden. Vi sender dig et uforpligtende tilbud på få minutter.

Privatlån hos Basisbank

Med Basisbank Privatlån kan du gøre dine drømme mulige – et nyt køkken, nyt hobbyudstyr eller noget helt tredje? Dine muligheder er mange. Beregn her, hvad det koster om måneden.

Med Basisbank Privatlån kan du gøre dine drømme mulige – et nyt køkken, nyt hobbyudstyr eller noget helt tredje?
Dine muligheder er mange. Beregn her, hvad det koster om måneden.

Ferielån artikel

Går du og drømmer om en rundrejse, et krydstogt eller en storbyferie? Med Basisbank Rejselån kan du låne til lige præcis dén rejse, du drømmer om. Ansøg nu og få booket din rejse i dag.

Går du og drømmer om en rundrejse, et krydstogt eller en storbyferie? Med Basisbank Rejselån kan du låne til lige præcis dén rejse, du drømmer om. Ansøg nu og få booket din rejse i dag.

kontakt os

Kontakt Basisbank

basisbank A/s

Park Allé 295
2605 Brøndby
CVR 25213483

kundeservice

Du kan altid skrive til os
kontakt@basisbank.dk

Bankafdelingen
mandag til fredag 10.00 – 12.00

finansiering til detailhandel