Billån
uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%Ansøg her


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 - 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 - 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 - 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 - 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Hvor meget kan du låne?


Lån til ny bil

Du kan låne helt op til 500.000 kr. med et billån hos Basisbank – uden at du behøver kunne stille sikkerhed for lånet. Mangler du blot en smule til at finansiere din drømmebil, kan du låne fra 30.000 kr. og op.

Det hele foregår online, og forløbet er hurtigt og nemt – det eneste du behøver er dit NemID og et par klik, så klarer vi resten.Ansøg om Billån her

Det koster det billigste billån?


Med vores låneberegner til billån kan du nemt og hurtigt få en fornemmelse af, hvad dit billån vil komme til at koste dig. Den samlede pris afhænger af, hvor meget du låner, og beregneren giver dig et godt indtryk af dine udgifter til lånet; din månedlige ydelse, rente og det samlede beløb, som du skal betale tilbage. Beregningen er vejledende og vi kan først oplyse den endelige rentesats, når vi har foretaget en kreditvurdering af dig.

Det billigste billån er typisk et lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed, fordi du slipper for omkostninger til tinglysning. Hos Basisbank er et billån altid uden sikkerhed og dermed sandsynligvis blandt de billigste lån, du kan få.

Beregn Billån her
Drømmer du om ny bil?

Hvordan ansøger du om et billån?


Privatlån gør dine drømme til virkelighed

En ansøgning om billån hos Basisbank er helt enkel og tager kun få minutter. Du har pengene på din konto i løbet af ganske få dage og i nogle tilfælde allerede samme dag. Det eneste, du skal foretage dig, er at have dit NemID i nærheden, når du med få klik ansøger online.

Når du går ind på Basisbank, vælger du, hvilket beløb du ønsker at låne, udfylder et par felter, godkender med NemID, og så klarer vi resten. Du behøver altså ingen gamle lønsedler, årsopgørelser eller andre dokumenter under ansøgningsprocessen, og du slipper for at bruge tid på møder med bankrådgivere. Du optager lånet uden sikkerhed – og vi tager os af alle dokumenter.

Beregn dit billån her

Hvornår kan du ansøge om et billån?


For at kunne ansøge om et lån til en ny bil, skal du leve op til nogle krav:

 • Du skal være over 18 år

 • Du skal have bopæl i Danmark

 • Du skal have en fast indkomst

 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret


Gå til beregner

Dette skal du være opmærksom på, inden du ansøger om billån


For at få det fulde overblik over dit billån bør du forstå en række ord, som vi vil gennemgå betydningen af her:

 • Det betyder ÅOP

  ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent” og dækker over, hvor stor en procentdel af dit årlige afdrag, der går til låneomkostninger som f.eks. renter, gebyrer, stiftelsesomkostninger og andet. Du kan bruge ÅOP til at sammenligne med andre lån, hvor beløb, løbetid og tilbagebetalingsmetode er det samme.

 • Det betyder hovedstol

  I begrebet hovedstol forstås den samlede sum af det beløb, du har lånt, plus omkostninger i forbindelse med stiftelse af lånet. Hovedstolen vil derfor altid være højere end det beløb, du har lånt.

 • Det betyder ydelse

  Et lån skal tilbagebetales løbende, som regel hver måned. Det månedlige beløb, du betaler tilbage, kaldes for ydelsen. Den inkluderer den bid af lånet, du skal betale tilbage hver måned, samt de renter og eventuelle gebyrer, der er løbet på.

 • Det betyder renter

  Renten er prisen for at have lånt et beløb i en aftalt periode. De beregnes som en fast procentdel, der lægges oven i det lånte beløb og betales løbende hver måned sammen med ydelsen.

 • Det betyder gebyrer

  Gebyr er navnet på den sum penge, du betaler for en specifik ydelse – for eksempel betaler du stiftelsen af dit lån med et stiftelsesgebyr.

 • Det betyder løbetid

  Den periode, hvor du har fået lov at afdrage dit lån over, hedder løbetiden. Det er i løbet af løbetiden, at du skal tilbagebetale lånebeløbet plus omkostninger. Har dit lån således en løbetid på 72 måneder, betyder det, at du har 72 måneder til at betale lånet tilbage.

 • Det betyder indfrielse

  At indfri et lån betyder at betale resten af lånet ud, så lånet er fuldstændigt tilbagebetalt. Normalt gør du det ved at følge den tilbagebetalingsaftale, som du har indgået med Basisbank – den ordinære indfrielse. Men du kan også vælge at betale tilbage før tid – ekstraordinær indfrielse. Det kunne være fordi, du har fået penge tilbage i skat. Det koster dig ikke ekstra at indfri lånet før tid hos Basisbank.

Hvorfor skal du vælge at tage dit billån hos Basisbank?Selvom Basisbank er Danmarks første rendyrkede internetbank, så kræver vi ikke – som banker normalt gør – at du samler alle dine lån og din bankforretning hos os.

Når du vælger at tage et billån hos Basisbank, er der ikke andre krav. Har du flere lån, har du dog muligheden for at optage et SAMLELÅN, så du kan spare på låneomkostningerne og få overblik.

Hos os behøver du ikke booke tid til et møde, og du undgår at skulle bruge tid og energi på at grave gamle lønsedler, årsopgørelser og andre dokumenter frem. Når du vælger at tage dit billån hos Basisbank, behøver du ikke andet end dit NemID og et par klik online.

Vi ønsker at spare dig for en masse besvær og sørge for, at dit lån står på din konto inden for få dage – måske allerede i dag. Og så kan du naturligvis indfri dit lån når som helst uden ekstra omkostninger. Sæt speederen i bund med det billigste billån fra Basisbank.Ansøg om Billån her