Lån op til 500.000 kr.

Gratis oprettelse i juni

Billån


Debitorrente 4,95 – 19,95%


30.000

500.000

12

180Ansøg her


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 - 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 - 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 - 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 - 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

BILLIGT BILLÅN – SÅDAN GØR DU


Vehicles

Når jagten på en ny bil går ind, er det at finde et billigt billån som regel ikke det første, man kaster sig over. For mange bilkøbere er det nok nærmere noget af det sidste. Og når man har taget stilling til mærke, model, årgang, forbrug og alle de små ekstra detaljer, er det let blot at tage imod et finansieringstilbud fra forhandleren.

Men kan det nu også altid betale sig? Og hvordan finder du det billån, der er billigst for dig?

En god idé er at begynde med at stille dig selv et par spørgsmål, inden du vælger billån.

Billån – med eller uden sikkerhed?


Renten på billån varierer en del, typisk fra knap 3% til omkring 25%. Så det burde jo være let at finde et billigt billån, men det er det ikke nødvendigvis.

Fælles for de lån, der har den billigste rente, er typisk, at du skal stille sikkerhed i bilen. Det vil sige, at der skal oprettes et ejerpantebrev i bilen, som skal tinglyses og registreres hos forsikringsselskabet. Det giver en del opstartsomkostninger til dokumenthåndtering, tinglysning osv.

Så selv om renten er lav, er det ikke nødvendigvis et billigt billån – især ikke, hvis du udskifter din bil ofte.

Desuden er løbetiden på lån med sikkerhed i bilen typisk kortere end på lån uden sikkerhed i bilen. Vælger du et lån uden sikkerhed i bilen, er der gode muligheder for at få en lavere månedlig ydelse, fordi løbetiden på lånet er længere.

I Basisbank behøver du ikke at stille sikkerhed, når du låner til en ny bil. Det gør du heller ikke, hvis du ønsker at oprette et Privatlån.

Ansøg om billån her

Hvor længe regner du med at beholde bilen?


Hvis du holder af at skifte bil efter et par år, skal du holde godt øje med opstartsomkostningerne på dit billån.

For dig kan det ofte være billigst at vælge et billån uden sikkerhed, fordi du slipper for omkostningerne til tinglysning. Også selv om renten på et billån med sikkerhed måske er lidt lavere.

Vi tilbyder billån uden sikkerhed – ansøg i dag og få svar med det samme.

Ansøg om billån her
Car Key

Vil du lægge en kontant udbetaling?


Vehicles

Fælles for de traditionelle billån med sikkerhed i bilen er, at du skal kunne lægge en kontant udbetaling på 20% af bilens pris.

Hvis du ikke lige har planer om at lægge en kontant udbetaling, kan det være en fordel for dig at vælge et billån uden sikkerhed i bilen.

I Basisbank behøver du ikke at lægge en udbetaling, når du låner til en ny bil.

Ansøg om billån her

Er du villig til at samle dine bankforretninger ét sted?


Mange banker foretrækker, at deres kunder samler alle deres bankforretninger hos dem. Derfor er det ikke unormalt at blive tilbudt bedre renter og rabatter, hvis man er villig til at samle alt under et tag – det kan også omfatte dine forsikringer. Nogle gange er det rent faktisk et krav for at få eksempelvis et billån.

Alt dette er værd at tage med i dine overvejelser. På den måde er du i stand til at finde det billån, der ikke blot ser billigst ud, men rent faktisk er billigst for dig.

I Basisbank kan du nøjes med at oprette et billån, hvis det er det, du har brug for. Vi kræver ikke, at du flytter resten af dine bankforretninger til os. Samme vilkår gælder også for et Privatlån.

Ansøg om billån her