Hvor meget
kan jeg låne?


500.000 kr. uden sikkerhed


Debitorrente 4,95 – 19,95%

30.000

500.000

12

180Ansøg her


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 100.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 1.128 - 1.929 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 6,5 - 21,9 %. Samlede kreditomk.: 35.356 - 131.489 kr. Samlet tilbagebet.: 135.356 - 231.489 kr. Stiftelsesomk.: 4.000 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Hvad kan jeg låne?


Hos Basisbank kan du låne fra 30.000 kr. helt op til 500.000 kr. – uden sikkerhed. Du kan låne penge online og få gjort virkelighed af dine mange drømme og ønsker. Du bestemmer selv det beløb, du ønsker at ansøge om, og med de oplysninger du har givet os adgang til med NemID, foretager vi en kreditvurdering af dig og din økonomi med det samme.

Hvor meget du kan låne, afhænger af din økonomi. Alt mellem 30.000 og en halv million kroner er muligt, og du behøver ikke stille sikkerhed for lånet.

Det hele foregår online uden andet besvær for dig end at logge ind med dit NemID og klikke et par gange. Hos Basisbank tager vi os af alt papirarbejdet, og bliver du godkendt, kan du have pengene på din konto inden for få dage – og i mange tilfælde allerede samme dag.Ansøg om Privatlån her

Hvad koster det at låne penge online?


Lån af penge online er som alle andre lån betalt via renter og gebyrer.

Den samlede pris for et lån afhænger af lånebeløbets størrelse og hvor lang løbetid, du ønsker at betale lånet tilbage over.

Med Basisbanks låneberegner kan du udregne nøjagtigt, hvad et lån kommer til at koste dig – på månedsbasis såvel som samlet.

Ansøg om Privatlån her
Drømmer du om ny bil?

Hvordan ansøger jeg om et lån online?


Tiden fra du beslutter dig til at ansøge om et lån hos Basisbank, til du har pengene på din konto, er ganske kort – få dage og i nogle tilfælde samme dag. Det eneste du behøver er netadgang og NemID. Så klarer vi resten.

Hos Basisbank ansøger du altid online. Du skal hverken stille sikkerhed eller finde en masse dokumentation frem til os.

Ansøger du om et BILLÅN, behøver du ikke forklare os, hvilken fantastisk bil du har fundet.

Ønsker du at samle en masse små lån i et SAMLELÅN hos os, sparer du både renter og gebyrer og får bedre overblik.

Og et PRIVATLÅN hos Basisbank er helt enkelt et beløb, du låner til lige præcis det, du har lyst til.

Hvornår kan jeg ansøge om et lån?


Du kan ansøge om lån online hos Basisbank, hvis du:

 • Er fyldt 18 år

 • Bor i Danmark

 • Har en fast indkomst

 • Ikke står registreret i RKI eller Debitor Registret

Vi foretager altid en kreditvurdering af dig, når du ansøger, så vi kan tilbyde dig de bedste vilkår for dit lån.

Ansøg om privatlån her

Dette bør du vide om lån af penge online


"Hvor meget kan jeg låne?", er ikke det eneste, du skal have styr på, når du optager et lån online.

Du bør også kende til de mest centrale begreber, der anvendes i din lånekontrakt:

 • Hvad står ÅOP for?

  Forkortelsen ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent”. Det beskriver, hvor stor en andel renter, gebyrer, stiftelsesomkostninger m.m. udgør af det, som du betaler tilbage på lånet i løbet af et år. Brug ÅOP til at sammenligne prisen for lån hos andre låneudbydere med samme lånebeløb, løbetid og aftalebetingelser.

 • Er hovedstol lig med lånebeløbet?

  Nej. Hovedstol betyder lånebeløbet plus prisen for oprettelse af lånet og kurstab. Det vil sige, at din hovedstol altid vil være højere end dit lånebeløb.

 • Hvad er inkluderet i min ydelse?

  Ydelsen er de penge, du skal betale hver måned, og den inkluderer den del af det lånte, som du afdrager hver måned, tillagt de renter og eventuelle gebyrer, der er løbet på lånet hen over måneden.

 • Har renter altid den samme procent?

  Nej – forskellige lån her forskellige renter. Renten afhænger blandt andet af, hvor lang løbetid der er på lånet, og hvor stort et beløb du har lånt. Renten udregnes som en procentdel af lånebeløbet, og du betaler rente som en del af din ydelse hver måned.

 • Hvorfor betaler jeg gebyrer?

  Et gebyr er din betaling for det arbejde, Basisbank har udført i forbindelse med f.eks. stiftelsen at lånet, samt de udgifter der er ved at administrere dit lån. Gebyrerne har navn efter, hvad de dækker. Så det er nemt at gennemskue, hvad gebyret dækker.

 • Hvor betyder løbetid?

  Når du vælger at ansøge om et lån, kan du vælge den løbetid, der giver dig den bedste økonomi i tilbagebetalingsperioden. Løbetiden dækker nemlig over, hvor mange måneder du har til at tilbagebetale lånet. Løbetiden hænger oftest sammen med lånebeløbets størrelse. For jo større lånebeløb, jo længere løbetid vil du typisk gerne have til at betale lånet tilbage.

 • Hvad indebærer indfrielse?

  Indfrielse er et andet ord for at betale dit lån ud. Det vil sige at betale alt det, du skylder på lånet. Ordinær indfrielse er en tilbagebetaling inden for den aftalte tid, mens ’ekstraordinær indfrielse’ betyder, at du har betalt lånet ud før tid. Du kan til enhver tid vælge at indfri dit lån hos Basisbank uden ekstra omkostninger.

Hvorfor skal jeg vælge Basisbank?Hos Basisbank kan du låne helt op 500.000 kr. uden sikkerhed – alt foregår online og du behøver ikke gøre andet end at udfylde et par felter og godkende med dit NemID. Så sørger vi for resten.

Fordi alle lån er uden sikkerhed, sparer du omkostninger til tinglysning af pantebreve. Det giver dig et billigere og meget hurtigere lån.

Vi er Danmarks første rendyrkede internetbank. Hos os skal du ikke spilde din tid med lange møder med bankrådgivere eller nødvendigvis samle al din bankaktivitet hos os for at låne af os.

Vi låner gerne penge ud – så vi har samme interesse som dig, når du ansøger om et lån.

Ansøg om Privatlån her